Eponuda.ba
Moj profil

Einhell TC-AV 1718 D 2351661 usisivač pepela 18 l

185,00 KM
Conrad
Pregled proizvoda Predstavljamo Einhell filter za sesalnik za pepel, dodatak koji morate imati za svestrani Einhell Ash Vacuum TCAV 1718 D. Ovaj pouzdani uređaj je savršen za domaćinstva i DIY entuzijaste, olakšavajući održavanje čistoće u vašem prostoru. Moćne performanse Uz robusnu maksimalnu snagu usisavanja od 170 mbar, ovaj usisivač za pepeo je dizajniran za efikasno rješavanje najtežih zadataka. Bilo da čistite pepeo iz kamina ili peći na drva, ili pripremate roštilj nakon zabavnog roštil
Brend:Einhell

Einhell TC-AV 1718 D 2351661 usisivač pepela 18 l

Trenutno najbolja ponuda:

185,00 KMu Conrad

Opis i karakteristike

Pregled proizvoda

Predstavljamo Einhell filter za sesalnik za pepel, dodatak koji morate imati za svestrani Einhell Ash Vacuum TCAV 1718 D. Ovaj pouzdani uređaj je savršen za domaćinstva i DIY entuzijaste, olakšavajući održavanje čistoće u vašem prostoru.

Moćne performanse

Uz robusnu maksimalnu snagu usisavanja od 170 mbar, ovaj usisivač za pepeo je dizajniran za efikasno rješavanje najtežih zadataka. Bilo da čistite pepeo iz kamina ili peći na drva, ili pripremate roštilj nakon zabavnog roštilja, ovaj će usisivač biti upriličen bez znojenja.

Prostrani kapacitet prikupljanja

Opremljen rezervoarom za sakupljanje od 18 litara, Einhell usisivač pepela omogućava produženu upotrebu pre nego što ga treba isprazniti. Nema više češćih prekida tokom sesija čišćenja!

Praktično rukovanje i dizajn

Promišljen dizajn uključuje praktičnu ručku za nošenje za lak transport. Usisno crijevo dugačko jedan metar, s promjerom od 36 mm, osigurava da bez problema možete doći do svakog kutka i pukotine.

Napredni sistem filtriranja

Recite zbogom finoj prašini i pepelu zahvaljujući sofisticiranom nabranom filteru koji efikasno hvata i najsitnije čestice. Dodatni predfilter poboljšava efikasnost filtracije i minimizira rizik od začepljenja, pružajući vam vrhunske performanse čišćenja.

Jednostavno održavanje

Posuda za pepeo ima brave za brzo otpuštanje, što olakšava pražnjenje. Kabl za napajanje može se praktično odložiti pomoću trake na kopču, održavajući vaš radni prostor organizovanim.

Raznovrsna funkcionalnost

Osim usisavanja, Einhell usisivač za pepeo ima funkciju uduvavanja koja se može koristiti spajanjem crijeva na izlaz zraka. Ova dvostruka funkcionalnost doprinosi svestranosti uređaja, čineći ga vrijednim dodatkom vašem arsenalu čišćenja.

Uključena dodatna oprema

Paket uključuje usisno crijevo ojačano metalom i aluminijsku usisnu cijev za dodatnu izdržljivost i jednostavnu upotrebu. Sve ove karakteristike čine Einhell Ash Vacuum TCAV 1718 D osnovnim alatom za svaki dom.

Tehničke specifikacije
  • Model: TCAV 1718 D
  • Snaga: 1200 W
  • Napon: 220 - 240 V
  • Frekvencija: 50/60 Hz (jednofazni)
  • Kapacitet rezervoara za prikupljanje: 18 L
  • Dužina crijeva: 1 m
  • Prečnik creva: 36 mm
  • Težina: 3,55 / 4,90 kg

Einhell filter za sesalnik za pepel dizajniran je za one koji traže efikasnost i udobnost u svojim rutinama čišćenja. Podignite svoju igru čišćenja uz ovog moćnog, pouzdanog pratioca!

Einhell TC-AV 1718 D 2351661 usisivač pepela 18 l
Karakteristike
Snaga motora (u W)
1000
Tip usisivača
Usisivači sa posudom za prašinu
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.