Eponuda.ba
Moj profil

Electrolux klima uređaj EACS/I-12HEL/N8 EEC 12000Btu

699,00 KM
Hitponuda.ba
Pregled proizvoda Predstavljamo Electrolux klima uređaj EACS/I-12HEL/N8 EEC, moćno i efikasno rešenje za klimatizaciju dizajnirano da poboljša vašu udobnost. Sa svojim elegantnim bijelim dizajnom, ovaj inverter split sistem kombinuje modernu estetiku sa naprednom tehnologijom kako bi pružio neuporedive performanse. Ključne karakteristike Kapacitet hlađenja: uživajte u moćnom kapacitetu hlađenja od 12000 BTU, pružajući trenutno olakšanje tokom vrućih ljetnih dana. Deklarisani kapacitet hlađenja

Electrolux klima uređaj EACS/I-12HEL/N8 EEC 12000Btu

Trenutno najbolja ponuda:

699,00 KMu Hitponuda.ba

Opis i karakteristike

Pregled proizvoda

Predstavljamo Electrolux klima uređaj EACS/I-12HEL/N8 EEC, moćno i efikasno rešenje za klimatizaciju dizajnirano da poboljša vašu udobnost. Sa svojim elegantnim bijelim dizajnom, ovaj inverter split sistem kombinuje modernu estetiku sa naprednom tehnologijom kako bi pružio neuporedive performanse.

Ključne karakteristike

Kapacitet hlađenja: uživajte u moćnom kapacitetu hlađenja od 12000 BTU, pružajući trenutno olakšanje tokom vrućih ljetnih dana. Deklarisani kapacitet hlađenja je 3400 W, što osigurava optimalne performanse hlađenja uz energetsku efikasnost.

Mogućnost grijanja: Ova jedinica također se ističe u grijanju, sa deklariranim kapacitetom grijanja od 3430 W, što ga čini savršenim za prohladne zimske noći.

Energetska efikasnost: Ocjenjen sa impresivnom energetskom klasom A++/A+++, troši samo 1130 W u načinu hlađenja i 1005 W u načinu grijanja, što vam pomaže da uštedite na računima za struju.

Napredna tehnologija

Rashladno sredstvo: Electrolux klima uređaj koristi rashladno sredstvo R32, koje ima manji uticaj na životnu sredinu sa GWP od 675. Uključuje generator hladne plazme koji dodatno pročišćava vazduh, poboljšavajući kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.

Sistem protoka vazduha: Iskoristite prednosti 4D strujanja vazduha koji koristi četiri režima, optimizujući cirkulaciju vazduha u vašem prostoru. Podesite brzinu ventilatora sa pet opcija kako bi odgovarale vašem nivou udobnosti.

Nivo buke

Ova jedinica radi tiho, a nivo buke dostiže čak 22 dB u režimu bez zvuka. Bilo da je na visokom ili niskom nivou, u svakom trenutku možete uživati u mirnom okruženju.

Operativna efikasnost

Raspon temperature: Vanjska jedinica efikasno funkcionira u rasponu temperature hlađenja od 15 do 53 °C iu načinu grijanja od -20 do 30 °C. Unutrašnja jedinica radi efikasno između 17 do 32 °C za hlađenje i 0 do 30 °C za grijanje.

Smart Features

Opremljen Wi-Fi kontrolom, svojom udobnošću možete upravljati na daljinu. Funkcija I FEEL omogućava jedinici da se automatski prilagodi prema vašoj željenoj temperaturi za veću udobnost.

Sigurnost i filteri

Uživajte u miru sa zaštitom jedinice od nestanka struje. Klima uređaj je također opremljen kompletom filtera, uključujući filter s aktivnim ugljenom, filter vitamina C, nano srebrni filter i katehin filter, koji osigurava da je zrak u vašem domu čist i svjež.

Dimenzije i težina

Unutrašnja jedinica: Dimenzije 777 x 250 x 201 mm i težina 7,5 kg.

Spoljna jedinica: Dimenzije 712 x 276 x 459 mm i težina 22 kg.

Zaključak

Electrolux klima uređaj EACS/I-12HEL/N8 EEC je savršen izbor za sve koji traže pouzdan sistem klimatizacije. Sa svojim modernim dizajnom, energetski efikasnim performansama i pametnim karakteristikama, optimizovan je za udobnost, funkcionalnost i ekološku odgovornost.

Electrolux klima uređaj EACS/I-12HEL/N8 EEC 12000Btu
Karakteristike
Kapacitet klime (BTU)
12000

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.