Eponuda.ba
Moj profil

Epson Projektor CO-W01

od 839,00 KM
Projektor Epson COW01
Brend:Epson

Epson Projektor CO-W01

Opis i karakteristike

Projektor Epson COW01
EPSON Projektor CO-W01
Karakteristike
Osvetljenje (ANSI lumena)
3000
Rezolucija
1280 x 800
Sistem projekcije
3LCD
Tip osvetljenja
UHE
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

2:40sep 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Epson CO-W01 video test

Danas ću pregledati Epson Epic Vision Flex CO-V01 prenosivi projektor. Ako tražite projektor koji nudi odličan kvalitet slike po razumnoj ceni, ovo je možda baš za vas.

Ja lično koristim ovaj projektor za strimovanje filmova na svom Fire TV štapu, i moram reći da je kvalitet slike neverovatan. Probao sam i druge projektore u prošlosti, ali boje jednostavno nisu bile u redu i stalno sam ih prilagođavao za različite filmove, TV emisije i igre. Međutim, sa Epson Epic Vision Flex CO-V01, nisam morao da pravim nikakva podešavanja jer je slika izgledala sjajno odmah nakon što je izašla iz kutije. Konfiguracija ili dodatna podešavanja nisu bila potrebna.

Kao neko ko ovaj projektor prvenstveno koristi za video striming, veoma sam zadovoljan kupovinom. Sviđa mi se koliko velika slika može da dobije bez ugrožavanja kvaliteta. Međutim, postoji jedan nedostatak ovog projektora, a to je nedostatak audio priključka. To znači da se morate osloniti na Bluetooth preko Fire TV štapa ili ugrađenih zvučnika, koji nisu na nivou. Toplo preporučujem korišćenje spoljnih zvučnika za bolje zvučno iskustvo.

Još jedna stvar koju treba napomenuti je da se Bluetooth veza može razlikovati u zavisnosti od uređaja koji se koristi i ponekad može uzrokovati kašnjenje. Međutim, generalno, i dalje sam impresioniran kvalitetom ovog projektora.

Veličina ekrana može ići do 300 inča, što je četiri puta veće od TV-a od 75 inča, pružajući vam neverovatno iskustvo gledanja. Kompaktan dizajn ovog projektora je elegantan, lagan i lako se uklapa u ranac, što ga čini veoma prenosivim.

Što se tiče osvetljenja, Epson Epic Vision Flex CO-V01 nudi 3000 lumena, obezbeđujući svetao i živ ekran. Takođe se može pohvaliti najboljom osvetljenošću boja u klasi sa svojom tehnologijom od tri čipa, koja prikazuje 100% RGB signala boje za svaki kadar.

Pored striminga, ovaj projektor je kompatibilan sa Apple TV-om, Roku-om, Amazon Fire TV-om i Android TV-om. Takođe ima ugrađeni HDMI port, što olakšava početak strimovanja omiljenog sadržaja. I da ne zaboravimo, dolazi i sa ugrađenim zvučnicima.

U zaključku, veoma sam impresioniran Epson Epic Vision Flex CO-V01. Nudi izuzetan kvalitet slike, odličnu prenosivost i niz kompatibilnih uređaja. Ako tražite pouzdan i pristupačan projektor, preporučujem da isprobate ovaj.

Pozitivne strane:

  • Izuzetan kvalitet slike iz kutije
  • Velika veličina ekrana do 300 inča
  • Kompaktan i lagan dizajn za prenosivost
  • Osvetljenost od 3000 lumena za živahan ekran
  • Ugrađeni zvučnici za udobnost

Negativne strane:

  • Nedostaje audio priključak, potrebni su spoljni zvučnici za bolji zvuk
  • Bluetooth veza može uzrokovati kašnjenje
  • Ugrađeni zvučnici nisu na nivou

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.