Eponuda.ba
Moj profil

Epson Projektor EH-LS300B

4.739,00 KM
IT Shop
Projektor Epson EHLS300B
Brend:Epson

Epson Projektor EH-LS300B

Trenutno najbolja ponuda:

4.739,00 KMu IT Shop

Opis i karakteristike

Projektor Epson EHLS300B
EPSON Projektor EH-LS300B
Karakteristike
Osvetljenje (ANSI lumena)
3600
Rezolucija
1920 x 1080
Sistem projekcije
3LCD
Tip osvetljenja
Laser
Wi-Fi
3D
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

3:05sep 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Epson EH-LS300B video test

Impresivan i svestran: pregled projektora Epson EH LS 300B

Danas sam testirao projektor Epson EH LS 300B i moram reći da su projektori sve pametniji! Ovaj model koristi operativni sistem Android TV, što ga čini kao pametni Android TV, a ne kao običan projektor.

Prvo, kvalitet slike je trenutno impresivan. Živopisne boje i impresivan kontrast čine da vizuelni prikazi iskaču. Možete postaviti projektor tačno uz zid i odmah uživati u slici od najmanje 60 inča. Izvucite ga na kratko, manje od stope, i imaćete ogromnu sliku od 100 inča. 3 LCD panela pruža potpuno HD iskustvo, dok laserski izvor svetlosti obezbeđuje osvetljenost od 3600 lumena, čak i u dobro osvetljenim prostorijama.

Što se tiče karakteristika, projektor dolazi sa nizom aplikacija koje biste očekivali od svakog pametnog televizora. Budući da ste Android uređaj, imate pristup svetu Google Play-a, a postoji čak i namensko dugme YouTube na daljinskom za lak pristup. Projektor takođe podržava glasovne komande Google Assistant-a, koje, iako u početku čudne, zapravo rade prilično dobro i štede vreme.

Postavljanje EH LS 300B bilo je lako. Jednostavno ga povežite sa svojom Wi-Fi mrežom i za nekoliko minuta možete početi da strimujete svoj omiljeni sadržaj. Bio sam prijatno iznenađen kada sam našao koncert Linird Skinird-a iz 1977. na Jutjubu i odmah ga odgledao. Mogućnost ultra-kratkog dometa projektora omogućava lako podešavanje, a čak i 80-godišnjak može da precizira poziciju za optimalno gledanje.

Što se tiče kvaliteta zvuka, ugrađeni Iamaha stereo sistem zvučnika je odličan. Odgovara kvalitetu zvuka TV-a sa dobrom zvučnom trakom i lako je najbolji projektor po zvuku koji sam ikada sreo.

Međutim, ovaj projektor nije samo za kućne bioskope. Neverovatno je lagan i raznovrstan, što ga čini savršenim za velike sobe ili bilo koji drugi prostor za gledanje. U stvari, to je takođe odlična opcija za kućnu kancelariju. Dodajte kombinaciju veb kamere i mikrofona u USB 2 utičnicu na zadnjoj strani projektora i možete koristiti Epson aplikaciju za video konferencije. Aplikaciju pokreće Zoom i jednostavna je za korišćenje kao i sama Zoom platforma. Takođe možete da koristite Google Duo za video pozive.

Međutim, jedna stvar koju treba napomenuti je da EH LS 300B ne podržava prebacivanje ekrana iz kutije. Da biste omogućili ovu funkciju, biće vam potreban Chromecast ključ. Pored toga, čim deca vide ovaj projektor, želeće da ga koriste za igre (kao što je Fortnite), pa budite spremni na to!

Sve u svemu, Epson EH LS 300B je impresivan paket. Da, možda dolazi sa velikom cenom, ali nudi potencijal za sliku od 120 inča, a zahvaljujući laserskom izvoru svetlosti, verovatno će nadživeti vaš trenutni TV u dnevnoj sobi. Za još bolje rezultate, možete se odlučiti za Epsonov paket ekrana, koji uključuje usmereni ekran od 100 ili 120 inča.

Pozitivne strane:

  • Funkcionalnost pametnog Android TV-a sa širokim spektrom aplikacija
  • Odličan kvalitet slike sa živim bojama i visokim kontrastom
  • Lako podešavanje i raznovrsno pozicioniranje
  • Impresivan kvalitet zvuka sa ugrađenim Iamaha stereo sistemom zvučnika
  • Odlična opcija za kućnu kancelariju sa mogućnostima video konferencija

Negativne strane:

  • Nema prebacivanja ekrana iz kutije, zahteva Chromecast ključ
  • Skuplji u odnosu na obične televizore
  • Potencijalno stvara zavisnost za decu sa interesovanjima za igre

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.