Eponuda.ba
Moj profil

GoPro kamera Hero 12 BLACK CHDHX-121-RW

od 759,00 KM
Rezolucija slike 28Mp Optički ZOOM Nema Senzor CMOS Stabilizacija slike Da Video zapis 5K Audio zapis Da
Brend:GoPro
  • Genelec d.o.o.
    GoPro kamera Hero 12 BLACK CHDHX-121-RW
  • Conrad
    HERO12 Black akcijska kamera 5.3K, 4K, 2.7k, Full-HD, Bluetooth, dvostruki zaslon, usporeni tijek/vremenski odmak, vodootporan, WLAN

GoPro kamera Hero 12 BLACK CHDHX-121-RW

Opis i karakteristike

Rezolucija slike 28Mp Optički ZOOM Nema Senzor CMOS Stabilizacija slike Da Video zapis 5K Audio zapis Da
GoPro GoPro kamera Hero 12 BLACK CHDHX-121-RW
Karakteristike
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

9:50okt 2023Vrijeme čitanja: 3 min

GoPro HERO12 video test

Predstavljamo najsvestraniji, najsposobniji i najkompletniji HERO fotoaparat ikada.

Ovo je HERO12 Black. Kompaktan je, izdržljiv i dizajniran da izdrži najekstremnija okruženja. I vodootporan je do 33 stope bez kućišta. HERO12 Black je najsvestranija kamera na svetu sa ugrađenim nosačem za kompatibilnost sa preko 40 GoPro nosača i dodataka. Sve ovo olakšava snimanje nezamislivih perspektiva na mestima na koja samo GoPro može da ide.

Moćne performanse

Hajdemo ispod haube i pogledajmo šta čini HERO12 Black najsposobnijom kamerom HERO ikada. Upravljanje napajanjem HERO12 Black je redizajnirano od temelja kako bi omogućilo do 2k duže vreme rada. Efikasnija obrada omogućava HERO12 Black da snima do 70 minuta u 5.3K60 i 155 minuta u 1080p30. A sa uključenom Enduro baterijom, dobićete dugotrajnu snagu, čak i na niskim temperaturama.

Zapanjujući HDR video

Novi HDR video oživljava vaše snimke kao nikada ranije u sjajnim 5.3K30 i 4K60. Kombinovanjem više ekspozicija u jedan kadar, HDR pruža življe boje i ravnomerniju ekspoziciju. HERO12 Black nudi video rezolucije i brzinu kadrova koji su konkurentni bioskopskim kamerama u džepnoj veličini. Njegov vodeći kvalitet slike u industriji omogućava vam da snimite neverovatno impresivan video. Snimite detalje i kvalitet slike bez premca uz 5,3K punog kadra, pružajući 3k rezoluciju od 4K i 12k rezoluciju HD.

Sporo-Mo i fotografije visokog kvaliteta

Usporite stvari. Snimite 8k usporeno u 2,7K240 i 4k usporeno u zadivljujućem 4K120. I uhvatite bilo koji trenutak uz fotografije od 24,7 megapiksela iz video zapisa. Unapredite svoju fotografiju sa ogromnim fotografijama od 27 megapiksela i mnoštvom funkcija koje će vaše slike istaći. Poboljšani SuperPhoto automatski analizira scenu i inteligentno primenjuje najbolju obradu slike za snimak. Izaberite HDR režim fotografije za živopisne boje i ujednačenu ekspoziciju u bilo kom scenariju. Ili koristite režim neobrađenih fotografija za vrhunsku fleksibilnost postprodukcije.

Immersive Capture

Visoki 8:7 senzor HERO12 Black pruža ultra-immerzivno, izuzetno veliko vidno polje. Sada možete da snimite više svog snouborda ili više upravljača. Senzor 8:7 takođe nudi maksimalnu fleksibilnost kada je u pitanju snimanje. Pređite sa horizontalnog na vertikalno snimanje bez rotiranja kamere. Ili snimajte u imerzivnom video režimu punog kadra za vrhunsku svestranost, koji vam omogućava lako isecanje za vertikalni ili široki ekran pomoću aplikacije GoPro Quik. Uhvatite osećaj i brzinu svoje aktivnosti pomoću HiperViev-a. Ovaj posebno dizajnirani video režim uklapa ceo prikaz preko celog ekrana u iskustvo širokog ekrana koje maksimizira vaš POV.

Napredna stabilizacija

HiperSmooth 6.0 podiže našu stabilizaciju videa nagrađenu Emi-jem na viši nivo, analizirajući 4k podatke u realnom vremenu za neverovatno gladak video. Poboljšani Autoboost se dinamički urezuje u vaš video samo kada je to potrebno da obezbedi najviši nivo stabilizacije, ali umanjuje da bi maksimalno povećao vidno polje kad god je to moguće. Izaberite Horizon Lock da zadržite nivo videa, čak i kada se kamera rotira za 360 stepeni.

Mak Lens Mod 2.0 i poboljšane karakteristike

Pretvorite svoj HERO12 Black u vrhunsku POV kameru uz Mak Lens Mod 2.0. Idealna nadogradnja za vaš HERO12 Black, Mak Lens Mod 2.0 pruža ultra široko vidno polje i neraskidivu stabilizaciju u zadivljujućoj 4K60 rezoluciji. Doživite šire vidno polje do 177 stepeni za najepskije POV snimke u GoPro kameri. Max SuperView pruža vidno polje širokog ekrana koje je 36% veće od samog HERO12 Black. Snimite neisecani vertikalni video bez potrebe za dodatnim nosačima ili vertikalnim rotiranjem kamere. Doživite vertikalni video sa ogromnih 48% većim vidnim poljem u poređenju sa samo HERO12 Black.

Prednosti:

  • Odlično upravljanje napajanjem za duže vreme rada
  • Zapanjujući HDR video sa živim bojama i ravnomernom ekspozicijom
  • Visokokvalitetne opcije usporenog snimanja i snimanja fotografija
  • Imerzivni i raznovrsni režimi snimanja
  • Napredna stabilizacija za glatke i ravne snimke

Mane:

  • Potrebna je dodatna modifikacija sočiva za maksimalne POV snimke
  • Viša cena u poređenju sa prethodnim modelima
  • Kriva učenja za napredne funkcije i podešavanja
  • Ograničena kompatibilnost sa starijim GoPro dodacima

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.