Eponuda.ba
Moj profil

Gorenje Parna pegla SIH2200BBC

od 65,00 KM
Snaga grijača (minmax): 2.200 W / Analogno / Regulator temperature
Brend:Gorenje

Gorenje Parna pegla SIH2200BBC

Opis i karakteristike

Opis proizvoda: Gorenje Parna pegla SIH2200BBC

Gorenje Parna pegla SIH2200BBC je moćna pegla na paru koja čini peglanje lakim. Sa 2200W snage, omogućava brzo i efikasno uklanjanje bora.

Sa keramičkom potplatom, ova pegla na paru glatko klizi po svim vrstama tkanina, osiguravajući završnu obradu profesionalnog kvaliteta. Pegla na paru takođe dolazi sa rezervoarom za vodu kapaciteta 0,28 litara, što omogućava duže peglanje bez čestih dopuna.

Pegla na paru Gorenje SIH2200BBC isporučuje udar pare od 90 g/min, koji bez napora uklanja tvrdokorne bore i nabore sa odjeće. Uz funkciju prskanja, lako možete navlažiti tkanine prije peglanja za bolje rezultate.

Ova pegla na paru nudi niz korisnih funkcija i funkcija, uključujući sistem protiv kamenca koji sprečava nakupljanje kamenca, sistem protiv kapanja za sprečavanje curenja vode i funkciju samočišćenja za lako održavanje. Vertikalna funkcija pare omogućava parenje odjeće direktno na vješalicama, dok je mogućnost suhog peglanja savršena za osjetljive tkanine.

Gorenje Parna pegla SIH2200BBC dolazi u atraktivnoj ljubičastoj boji, dodajući dašak stila vašoj rutini peglanja. Sa svojom kontrolom temperature i indikatorskom lampicom niskog nivoa vode, ova pegla na paru osigurava sigurno i efikasno peglanje svaki put.

Gorenje Parna pegla SIH2200BBC
Karakteristike
Snaga (u W)
2200
Tip pegle
Obične pegle na paru
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.