Eponuda.ba
Moj profil

Gorenje Ugradbeni frižider RI4182E1

Trenutno nema ponuda za taj proizvod.

Neto obim: 305 l / Vrsta aparata: ugradbeni integrirani / Dimenzije aparata (ŠxVxD): 54 177,2 54,5 cm
Brend:Gorenje

Gorenje Ugradbeni frižider RI4182E1

Opis i karakteristike

Vgradni integrirani hladnjak RI4182E1

Vrsta proizvoda: Ugrađeni integrisani frižider

Energetska klasa: F

Ukupna zapremina: 301 L

Tip proizvoda: Ugrađen integriran

Dimenzije (ŠxVxD): 54cm x 177.2cm x 54.5cm

Energetska klasa: F

Klasa buke: C

Materijal vrata: Čelik

Boja proizvoda: Bijela

Boja vrata: bijela

Otvaranje vrata: Reverzibilno otvaranje vrata (lijevo/desno)

Šarka za vrata: Šarka za klizna vrata

Klimatske klase: SN, N, ST

Freezer Star Rating: Svježa hrana

Efikasnost Broj kompresora: 1 kompresor

Ukupna zapremina: 301 L

Zapremina frižidera: 301 L

Upravljanje: mehaničko upravljanje

Karakteristike:

  • CrispZone sa kontrolom vlažnosti: CrispZone fioka sa kontrolom vlažnosti održava sve vrste voća i povrća svežim duže vreme. Ima zapreminu od 36 L i omogućava vam da prilagodite nivo vlažnosti pomoću HumiditySlider-a kako biste dodatno produžili životni vek vaše hrane.
  • CrispZone ladica za povrće: CrispZone ladica za povrće je posebno dizajnirana da održava vaše svježe proizvode u optimalnom stanju.
  • Ventilator za hlađenje: Ventilator za hlađenje osigurava ravnomjernu distribuciju temperature po cijelom hladnjaku.
  • IonAir sa DynamiCooling: Napredni IonAir sistem sa DynamiCooling osigurava da su jonizovani vazduh i temperatura ravnomerno raspoređeni u frižideru, stvarajući prirodnu mikroklimu i održavajući svežu hranu duže svežom. Sa ovim sistemom nema temperaturnih razlika, što vam omogućava da hranu stavite na bilo koju policu u frižideru.
  • EcoMode program za uštedu energije: EcoMode program omogućava značajne uštede energije kada ste na odmoru ili odsutni na duži period. Postavljanjem vašeg uređaja na način rada za uštedu energije tokom vašeg odsustva, možete dodatno smanjiti potrošnju energije.

Oprema frižidera:

  • Posuda za jaja/led: 1 x 7 posuda za jaja/led
  • Osvetljenje frižidera: LED traka na plafonu
  • Broj staklenih polica: 7 staklenih polica
  • MultiAdjust podesive police: Snažne staklene police mogu se lako podesiti, umetnuti ili ukloniti iz uređaja, što vam omogućava da prilagodite unutrašnjost prema vašim potrebama. Ove police od kaljenog stakla su izdržljive i mogu sigurno držati veće količine hrane.
  • Držač za flaše: Gorenje frižideri dolaze sa posebnim držačem za flaše koji sprečava da boce zauzimaju prostor na staklenim policama, optimizujući prostor za skladištenje.
  • Kante na vratima frižidera: 2 pojedinačne kante sa fiksnim štitnicima, 4 obične kante

Tehničke specifikacije:

Procijenjena godišnja potrošnja energije: 140,91 kWh

Nivo buke: 37 dB

Dimenzije (ŠxVxD): 54cm x 177.2cm x 54.5cm

Dimenzije pakovanja (ŠxVxD): 58,5 cm x 183,5 cm x 65 cm

Ugrađene dimenzije (ŠxVxD) (min-max): 56 cm x 57 cm - 177,5 cm x 178,5 cm x 56 cm

Neto težina: 54 kg

Bruto težina: 56,5 kg

Priključak za napajanje: 75 W

Nazivna struja osigurača: 10 A

Šifra proizvoda: 732574

EAN kod: 3838782167898

IonAir sa DynamiCooling: Napredni IonAir sistem sa DynamiCooling obezbeđuje ravnomernu distribuciju jonizovanog vazduha i temperature kroz čitav frižider. Obogaćeni zrak, u kombinaciji s negativnim ionima, stvara prirodnu mikroklimu koja svježu hranu održava svježom duže vrijeme. Nema temperaturnih razlika, što vam omogućava da hranu stavite na bilo koju policu u frižideru.

CrispZone fioka sa kontrolom vlažnosti: CrispZone fioka sa kontrolom vlažnosti posebno je dizajnirana da duže zadrži sveže voće i povrće. Sa zapreminom od 36 L, održava svežinu svih vrsta proizvoda dok vam omogućava da podesite nivo vlažnosti pomoću HumiditySlider-a.

Držač za flaše: Gorenje frižideri dolaze sa posebnim držačem za flaše dizajniranim da optimizuje prostor za skladištenje bez gužve na staklenim policama. Držač pruža odlično prianjanje, osiguravajući stabilnost i sprječavajući pomicanje boca prilikom otvaranja ili zatvaranja vrata.

LedLight: LED rasvjeta pruža izuzetno i vrlo efikasno osvjetljenje unutar vašeg frižidera. Sa životnim vijekom trideset puta dužim od tradicionalnih sijalica, štedi i do deset puta više energije.

EcoMode program: EcoMode program omogućava značajne uštede energije kada ste na odmoru ili odsutni na duži period. Postavljanjem vašeg uređaja na način rada za uštedu energije tokom vašeg odsustva, možete dodatno smanjiti potrošnju energije.

MultiAdjust police: Ove čvrste staklene police mogu se lako podesiti, umetnuti ili ukloniti iz uređaja, dajući vam slobodu da organizirate unutrašnjost prema vašim specifičnim potrebama. Police od kaljenog stakla mogu sigurno podržati veće količine hrane.

Energetski razred: Kućanski aparati stariji od 15 godina troše do tri puta više energije od novih. Novi modeli Gorenja imaju odličnu toplotnu izolaciju, poboljšano zaptivanje vrata, vrhunske komponente sistema hlađenja i elektronsku regulaciju, a sve to minimizira potrošnju energije.

Garancija: 5 godina

Skica instalacije

Uputstva za instalaciju

Uputstvo za upotrebu

3D modeli

Energy Label

Informativni list

Gorenje Ugradbeni frižider RI4182E1
Karakteristike
Tehnologija hlađenja
Samootapajući
Dispanzer za vodu
Ledomat
Kapacitet frižidera (u L)
301
Energetski razred
A
Širina (u cm)
54
Visina (u cm)
177.2
Dubina (u cm)
54.5
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.