Eponuda.ba
Moj profil

Rockstar Games AKCIJA - GTA V PS5 - GRAND THEFT AUTO V

59,00 KM
Igre.ba
Grand Theft Auto V je akcijskopustolovna igra iz 2013. koju je razvio Rockstar North, a objavio Rockstar Games. To je sedmi glavni unos u seriji Grand Theft Auto, nakon Grand Theft Auto IV iz 2008., i petnaesti nastavak ukupno.Pročitaj više

Rockstar Games AKCIJA - GTA V PS5 - GRAND THEFT AUTO V

Trenutno najbolja ponuda:

59,00 KMu Igre.ba

Opis i karakteristike

Grand Theft Auto V je akcijskopustolovna igra iz 2013. koju je razvio Rockstar North, a objavio Rockstar Games. To je sedmi glavni unos u seriji Grand Theft Auto, nakon Grand Theft Auto IV iz 2008., i petnaesti nastavak ukupno.Pročitaj više
AKCIJA - GTA V PS5 - GRAND THEFT AUTO V
Karakteristike

Video test / stručna recenzija proizvoda

8:21okt 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Rockstar Games PS5 Grand Theft Auto 5 video test

Grand Theft Auto 5: Izuzetno dostignuće

Postoji jedan problem koji se igre otvorenog sveta obično bore da prevaziđu - napetost između priča koje pisci pokušavaju da ispričaju i priče koju sami kreirate u okviru njenih sistema i njenog sveta. Ono što Grand Theft Auto 5 čini tako izvanrednim dostignućem je to što se maestralno prilagođava oba, ne dozvoljavajući nijednom da potkopa drugo.

GTA 5 vam daje ogromnu slobodu da istražujete izuzetno dobro realizovan svet i priča priču koja je zadivljujuća, uzbudljiva i mračno komična na skoro svaki način. To je korak napred u sofisticiranosti serije.

Inteligentna satira sa oštrim jezikom

GTA 5 je takođe inteligentna savremena satira sa oštrim jezikom, koja cilja na post-ekonomsku kriznu Ameriku i nemilosrdno kida njen materijalizam, površnost, korupciju i licemerje. Ne štedi ništa, uključujući i same moderne video igre. Pažnja posvećena detaljima koja doprinosi tome da se njegov ogroman svet oseća živim i uverljivim je takođe ono što njegovu satiru čini tako zajedljivom.

Likovi u GTA 5 su ono što drži priču u vezi. Njihova dobro napisana i odglumljena međuigra pruža najveći smeh u priči i najupečatljivije trenutke. Majkl, Frenklin i Trevor svaki unose svoje jedinstvene ličnosti i perspektive u igru, čineći naraciju zaista moćnom.

Poboljšana igra i dizajn

Osnovni dizajn GTA 5 je znatno poboljšan u odnosu na svog prethodnika. Sistem pokrivača je pouzdaniji, auto-nišan manje osetljiv, a automobili bolje upravljaju. Preterano rukovanje i dalje omogućava spektakularna brisanja, dodajući uzbuđenje igri.

Mogućnost prebacivanja između tri glavna lika je sjajan način prilagođavanja kako ozbiljnog pripovedanja tako i bezobzirnog haosa. Omogućava nesmetan prelaz između različitih stilova igranja i dodaje dubinu celokupnom iskustvu.

Živi svet za istraživanje

Ako se Liberti Citi iz Grand Theft Auto 4 osećao kao živi grad, San Andreas u GTA 5 se oseća kao živi svet. Nudi zbunjujuće mnoštvo stvari koje treba uraditi i videti. Misije služe kao vodič za lokacije igre i njene aktivnosti, gurajući igrače da samostalno istražuju.

Grafika GTA 5 je zapanjujuća, a animacija likova je značajno poboljšanje u odnosu na prethodnika. Svet je detaljniji i naseljeniji, a njegov izuzetan osećaj mesta je pojačan činjenicom da toliko toga nije ni na mapi. Možete lako pronaći stvari organski bez potrebe da pratite marker misije.

Pozitivne strane:

  • Izuzetno dostignuće u prilagođavanju i pripovedanja i slobode igrača
  • Inteligentna i britka satira savremene Amerike
  • Poboljšana igra i dizajn u odnosu na prethodni deo
  • Živi svet ispunjen brojnim aktivnostima i misijama
  • Zapanjujuća grafika i animacija likova

Negativne strane:

  • Povremeni pad frekvencije kadrova i pojavljivanje teksture
  • Sadržaj koji pomera granice može biti problematičan za neke igrače
  • Neki problemi sa skriptiranjem igranja
  • Prisustvo eksplicitnog sadržaja bez velike dubine ili sadržaja

U zaključku, Grand Theft Auto 5 nije samo neverovatno zabavna video igra, već i inteligentan, opako komičan i veoma relevantan komentar o savremenoj Americi. Predstavlja prefinjenost svega što je GTA 4 doneo na sto i neophodan je za svakog ljubitelja serije ili igara otvorenog sveta uopšte.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.