Eponuda.ba
Moj profil

Home Odvlaživač zraka 700 ml / 24h - DHM 710

od 141,00 KM
Riješite se vlage na jednostavan način.Odvlaživač zraka DHM 710 može lako pomoći u tome.Proizvod ima pouzdan i praktičan Peltier sustav, nema kompresor niti plin za klima uređaj. Zahvaljujući svim tim korisnim svojstvima, težina uređaja je mala i...Pročitaj više
Brend:Home

Home Odvlaživač zraka 700 ml / 24h - DHM 710

Opis i karakteristike

Home Odvlaživač zraka 700 ml / 24h - DHM 710

Funkcija odvlaživanja: Ovaj uređaj efikasno uklanja višak vlage iz vazduha, što pomaže u sprečavanju problema poput vlažnih zidova, neprijatnih mirisa, stvaranja plesni i kondenzacije. Maksimalni kapacitet odvlaživanja iznosi 700 ml dnevno pri uslovima od 25C i 85% relativne vlažnosti.

Tih rad: Odvlaživač radi tiho sa nivoom buke od 45 dB (A), što ga čini pogodnim za upotrebu u kućnom okruženju bez suvišne buke.

Kompaktan: Uređaj je kompaktan sa dimenzijama 240x360x120 mm, što olakšava postavljanje u različitim prostorijama.

Pouzdanost: Odvlaživač je pouzdan i praktičan za svakodnevnu upotrebu. Koristi Peltier sistem umesto gasova ili kompresora, što doprinosi pouzdanosti i efikasnosti rada.

Automatsko isključivanje: Kada se rezervoar za vodu napuni do maksimalnog kapaciteta od 2.5 litara, uređaj se automatski isključuje kako bi se sprečilo prelivanje vode i oštećenje uređaja.

Mogućnost odvodne cevi: Postoji opcija za priključivanje odvodne cevi, što omogućava konstantno odvođenje vode iz rezervoara bez potrebe za ručnim pražnjenjem.

Tehničke specifikacije:
  • Tip: Odvlaživač vazduha
  • Napajanje: 220240 V / 50 Hz
  • Snaga: 72 W
  • Rezervoar: 2.5 litara
  • Masa: 2.6 kg
  • Boja: Bela

Ovaj odvlaživač vazduha je idealan za upotrebu u prostorijama gde je potrebno održavanje optimalne vlažnosti vazduha radi očuvanja kvaliteta unutrašnjeg prostora i sprečavanja problema koji se mogu javiti zbog prekomerne vlage. Uz kompaktan dizajn, tih rad i pouzdanost, ovaj uređaj može biti koristan dodatak domaćinstvu.

Home Odvlaživač zraka 700 ml / 24h - DHM 710
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.