Eponuda.ba
Moj profil

Logitech G305 Wireless Gaming Mouse LIGHTSPEED

od 135,00 KM
G305 LIGHTSPEED je bežični gaming miš za maksimalne performanse zahvaljujući najnovijoj tehnologiji Hero senzor je revolucionarni novi optički senzor iz Logitecha G koji pruža vrhunske performanse i do 10 puta
Brend:Logitech

Logitech G305 Wireless Gaming Mouse LIGHTSPEED

Opis i karakteristike

```html Predstavljamo Logitech LOGI G305 Recoil Gaming Mouse

Doživite savršen spoj performansi i dizajna uz Logitech LOGI G305 Recoil Gaming miš u elegantnoj crnoj boji. Ovaj dodatak za igranje visokih performansi dizajniran je za igrače koji zahtijevaju preciznost, brzinu i udobnost tokom igranja.

Ključne karakteristike:
  • Sa težinom od samo 99 grama, ovaj izuzetno robustan i kompaktan miš savršen je za duge sesije igranja bez umora.
  • Opremljen sa 6 programabilnih tastera koji se mogu prilagoditi putem Logitech G HUB softvera za prilagođeno iskustvo igranja.
  • Glavna dugmad su dizajnirana da traju, sa impresivnim vijekom trajanja do 10 miliona klikova.
  • Inovativni dizajn opruge za lijevo i desno dugme smanjuje potrebnu silu aktiviranja, osiguravajući brze i brze klikove.
  • Mali USB prijemnik omogućava jednostavno skladištenje u pretincu za miš za dodatnu prenosivost.
  • PTFE nožice pružaju glatko klizanje, koje traje do 250 kilometara upotrebe.
HERO senzorska tehnologija

HERO senzor predstavlja proboj u tehnologiji optičkog praćenja, pružajući neverovatnu preciznost i odziv. Sa izvanrednom rezolucijom od 200 do 12.000 DPI i izuzetnom energetskom efikasnošću, G305 vam omogućava da pohranite do 5 profila i prilagodite do 5 nivoa DPI, pružajući svestranost za bilo koji žanr igara.

LIGHTSPEED Bežično povezivanje

G305 ima bežičnu tehnologiju LIGHTSPEED, osiguravajući pouzdanu vezu koja radi kao žičani miš. Sa optimiziranim dizajnom firmvera, miš može prenositi podatke na vaš PC svake milisekunde, uz stopu izvještaja od 1000 Hz za ultra-responzivnu igru.

Dug vijek trajanja baterije

Dizajniran za dugotrajne performanse, G305 pruža do 250 sati igranja na jednoj AA bateriji. Uživajte u produženim igrama bez brige da ćete morati često da punite.

Ergonomski dizajn

Uprkos svojoj laganoj i kompaktnoj strukturi, dizajn G305 osigurava maksimalnu udobnost tokom igranja. Konstruiran za prirodno pozicioniranje ruku, služi korisnicima koji preferiraju stilove hvatanja vrhom prsta ili dlanom, poboljšavajući cjelokupno iskustvo igranja.

Podignite svoje postavke za igranje uz Logitech LOGI G305 Recoil Gaming Mouse i doživite performanse bez premca koje zadovoljavaju vaše visoke standarde.

```
Karakteristike
Optička rezolucija
12000
Način povezivanja
Bežično
Senzor
Optički
Konekcija
USB

Video test / stručna recenzija proizvoda

5:21nov 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Logitech G305 video test

Logitech G305 LightSpeed Review

Logitech G305 Light Speed je bežični gejmerski miš koji nudi odlične performanse po pristupačnoj ceni. Ovaj miš je svakako vredan razmatranja ako tražite pouzdano i precizno iskustvo igranja.

Dizajn i kvalitet izrade

Kvalitet izrade G305 je fantastičan. U ruci daje čvrst i dobar osećaj, bez škripanja ili cimanja. Dizajn nudi mnoštvo opcija boja, što je lep dodatak. Iako nema RGB osvetljenje, raznovrsnost dostupnih boja daje mu kul faktor. Međutim, važno je napomenuti da je miš ambidekstralan, ali ima bočne tastere samo na levoj strani.

Veličina miša je najprikladnija za ruke prosečne do srednje veličine. Ako imate veće ruke, možda će i dalje raditi ako koristite držač, ali je generalno udobniji za one sa manjim rukama.

Performanse

G305 je opremljen Logitech hero senzorom, koji je jedan od najboljih senzora u gejmerskoj industriji. Nudi visoku preciznost i glatko praćenje, što ga čini idealnim za FPS igrice. Sa brzinom od 1000 Herca, do 12 000 DPI, 400 IPS i 40 G ubrzanja, ovaj miš pruža odlične performanse za konkurentno igranje.

Klizač na G305 je jedna od njegovih istaknutih karakteristika. Logitech ima istoriju pravljenja najboljih klizača i nisu razočarali ovim modelom. Veoma je taktilan i precizan.

Prekidači na G305 su lakši od onih na Razerovom optičkom prekidaču, što ih čini veoma lakim za korišćenje. Neki ljudi mogu napraviti slučajne klikove zbog lakoće, ali to ne bi trebalo da bude značajan problem za većinu gejmera. U stvari, prekidači mogu pomoći u smanjenju umora tokom dugih sesija igranja.

Bežično povezivanje i trajanje baterije

G305 koristi USB ključ od 2,4 gigaherca za bežično povezivanje, što je za igranje igrica poželjnije u odnosu na Bluetooth. Nudi stabilnu vezu bez zaostajanja ili prekida. Miš koristi dvostruku A bateriju za napajanje, pružajući do 250 sati korišćenja. Nedostatak interne baterije znači da nikada ne morate da brinete o tome da li ćete ostati bez energije u toku igrice. Jednostavno zamenite bateriju i spremni ste. Pored toga, korišćenje litijumske duple A baterije može značajno smanjiti težinu miša sa 99 grama na oko 86-87 grama.

Pozitivne strane:

  • Odlične performanse sa Logitech hero senzorom
  • Čvrsta kvaliteta izrade bez škripe ili pomeranja
  • Odličan klizač
  • Prekidači za kliktanje
  • Dug vek trajanja baterije i laka zamena baterije

Negativne strane:

  • Ograničene mogućnosti boja, bez RGB osvetljenja
  • Nije pogodno za one sa većim rukama
  • Manje klizaljki ili stopala, što uzrokuje povlačenje
  • Prekidači svetla mogu dovesti do slučajnih klikova
  • Veća težina u poređenju sa drugim lakim miševima

Ako ste u potrazi za pristupačnim bežičnim gejmerskim mišem, Logitech G305 Light Speed je najveći kandidat. Sa svojim odličnim performansama, solidnim kvalitetom izrade i dugim trajanjem baterije, nudi veliku vrednost za svoju cenu. Iako može imati nekoliko manjih nedostataka, one su nadjačane ukupnim performansama i karakteristikama koje ovaj miš pruža. Dakle, ako ste FPS igrač koji traži bežični miš, ne tražite dalje od G305 Light Speed.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.