Eponuda.ba
Moj profil

Logitech POP Keys Wireless Mechanical Keyboard With Emoji Keys

275,00 KM
IT Shop
LOGITECH POP Keys Wireless Mechanical Keyboard With Emoji Keys BLAST_YELLOW US INTL BT INTNL BOLT
Brend:Logitech

Logitech POP Keys Wireless Mechanical Keyboard With Emoji Keys

Trenutno najbolja ponuda:

275,00 KMu IT Shop

Opis i karakteristike

LOGITECH POP Keys Wireless Mechanical Keyboard With Emoji Keys BLAST_YELLOW US INTL BT INTNL BOLT
Logitech POP Keys Wireless Mechanical Keyboard With Emoji Keys
Karakteristike
Tip tastature
Bežična

Video test / stručna recenzija proizvoda

8:03dec 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Logitech Pop Keys video test

Logitech Pop Keys: jedinstvena tastatura prepuna funkcija

Logitech Pop Keys nije vaša svakodnevna standardna tastatura. Naravno, to je bežična mehanička tastatura i ima prilično jedinstven izgled. Ali ova tastatura ima više od toga. Ova tastatura ima karakteristike i funkcije koje nisam video ni na jednoj drugoj tastaturi. 

Otpakivanje i dizajn

Kada sam uzeo Logitech Pop Keys, prvo što sam primetio bila je težina tastature. Mnogo je teža nego što sam očekivao. Videćete da je tastatura upakovana u papirnu ambalažu, a ne u plastiku. Bravo za Logitech za ovo ekološki prihvatljivo pakovanje. Ova tastatura je mala, znatno manja od standardne tastature, teška 779 grama. Uprkos svojoj veličini, oseća se lepo i zaista čvrsto stoji na stolu, zahvaljujući svojoj teškoj konstrukciji. Čak i uz rigorozno kucanje, ova tastatura će ostati lepo i čvrsto na vašem stolu.

Povezivanje i kompatibilnost

Za rad sa ovom tastaturom, biće vam potrebne dve AAA baterije, koje su uključene u paket. Sa trajanjem baterije od 36 meseci, nećete morati da brinete o zameni ovih baterija dugo vremena. Postoje različite opcije boja za ovu tastaturu. Ono što imam ovde se zove "Blast Yellow". Tastaturu takođe možete dobiti u Daydream Mint i Heartbreaker Rose bojama. Pošto je Logitech ovoj tastaturi dao naziv Pop Keys, ona zaista može da učini da vaš prostor zadivljuje svojim svetlim bojama. Ova tastatura se isporučuje sa USB ključem, a pored odeljka za baterije postoji mesto za skrivanje ovog ključa kada se ne koristi. Ova tastatura se povezuje direktno pomoću Bluetooth-a, tako da biste zaista trebali da koristite ovaj ključ samo ako želite da ga koristite sa uređajem koji nema Bluetooth. Radi i sa Windows i Mac računarima, kao i sa iPad uređajima, Android telefonima i iPhone uređajima. Možete neprimetno da se prebacujete između bilo koja tri uređaja po vašem izboru.

Jednostavno uklanjanje i prilagođavanje ključeva

Sa ove tastature je posebno lako ukloniti tastere. Ne treba vam nikakav alat za uklanjanje tastera da biste to uradili, a veoma je brzo i zgodno ukloniti ove tastere ako želite da ih zamenite ili ako samo želite da skinete tastere da biste očistili tastaturu. Ova tastatura takođe ima namenska dugmad za medije, dugme za isključivanje mikrofona i dugme za alatku za isecanje. Dugme za utišavanje mikrofona je veoma zgodno ako ste često na Zoom sastancima i brzo želite da sami isključite zvuk. Dugme alatke za isecanje otvara alatku za isecanje, koja je zgodna za pravljenje snimaka ekrana.

Iskustvo i kvalitet kucanja

Lepo je kucati na ovoj tastaturi i zaista mi se sviđaju povratne informacije koje dobijate od nje. Kvalitet ove tastature je vrhunski, što se i očekuje od Logitech-a. Čvrsto ostaje na vašem stolu zahvaljujući gumenim nožicama. Međutim, postoji nekoliko nedostataka koje treba uzeti u obzir. Teme boja i stil ove tastature možda neće odgovarati svačijem ukusu. Odsustvo numeričke tastature je takođe nešto što treba primetiti, jer je neki ljudi često koriste. Pored toga, cena ove tastature je prilično visoka u poređenju sa drugim opcijama na tržištu.

Pozitivne strane:

  • Jedinstven i moderan dizajn
  • Jednostavno uklanjanje ključa radi prilagođavanja
  • Dug vek trajanja baterije
  • Besprekorno prebacivanje uređaja
  • Kvalitetna izrada i iskustvo kucanja

Negativne strane:

  • Teme i stil boja se možda neće svideti svima
  • Nema numeričke tastature
  • Visoka cena u poređenju sa drugim tastaturama

Ako tražite tastaturu punu funkcija i veoma prilagodljivu tastaturu, Logitech Pop Keys definitivno vredi razmotriti. Iako možda nije pogodan za sve, nudi jedinstvene karakteristike koje ga izdvajaju od ostalih tastatura na tržištu.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.