Eponuda.ba
Moj profil

Michelin MPX22EHDS

od 549,90 KM
Michelin MPX22EHDS 2200W, 460 l/h, 160 bara, 13,3 kg Michelin MPX22EHDS mašina za pranje pod pritiskom je moćan i svestran alat za čišćenje koji je savršen za lake i teške zadatke čišćenja. Sa maksimalnim pritiskom od 160 bara i protokom od 460 l/h, pruža izvanredne performanse čišćenja. MPX22EHDS je opremljen visokokvalitetnom tripleks pumpom od kaljenog čelika i automatskim niskotlačnim sigurnosnim ventilom kako bi se osigurale pouzdane performanse. Integrirani vidljivi filter omogućava jedno
Brend:Michelin

Michelin MPX22EHDS

Opis i karakteristike

Michelin MPX22EHDS 2200W, 460 l/h, 160 bara, 13,3 kg

Michelin MPX22EHDS mašina za pranje pod pritiskom je moćan i svestran alat za čišćenje koji je savršen za lake i teške zadatke čišćenja. Sa maksimalnim pritiskom od 160 bara i protokom od 460 l/h, pruža izvanredne performanse čišćenja.

MPX22EHDS je opremljen visokokvalitetnom tripleks pumpom od kaljenog čelika i automatskim niskotlačnim sigurnosnim ventilom kako bi se osigurale pouzdane performanse. Integrirani vidljivi filter omogućava jednostavnu inspekciju i uklanjanje ostataka, dok priključak za vodu za brzo spajanje/odspajanje čini postavljanje lakim.

Ovu mašinu za pranje pod pritiskom pokreće univerzalni motor od 2200 W, pružajući dovoljno snage za svaki posao čišćenja. Pumpa i pištolj su napravljeni od izdržljivih materijala, uključujući aluminijum i plastiku, što garantuje dugotrajne performanse. Sistem potpunog zaustavljanja (TSS) automatski isključuje motor kada se okidač otpusti, pomažući da se produži vijek trajanja stroja.

MPX22EHDS dolazi sa nizom praktičnih dodataka, uključujući električni kabl od 5 m sa termalnom zaštitom motora, kolica na dva točka sa teleskopskom ručkom za lako manevrisanje i ugrađeni filter za vodu za sprečavanje začepljenja. Standardna oprema također uključuje pištolj za prskanje, spremnik za deterdžent, crijevo pod visokim pritiskom i podesive mlaznice za raznovrsne mogućnosti čišćenja.

Jedna od istaknutih karakteristika ove mašine za pranje pod pritiskom je njen sistem sa dve brzine, koji vam omogućava da prilagodite performanse mašine u skladu sa vašim potrebama čišćenja. Odaberite način rada male brzine za lagane zadatke čišćenja, štedeći do 30% na potrošnji vode i energije. Ovaj način rada je idealan za čišćenje bicikala, drvenih površina, vanjskog namještaja i još mnogo toga. Režim velike brzine aktivira veći pritisak vode i protok (460 l/h) za zadatke dubinskog čišćenja, kao što je pranje motocikala, automobila, kamiona i uklanjanje teške prljavštine sa kamena, betona, metalnih ograda, kapija i alata.

Paket uključuje pištolj sa sigurnosnom ručkom, visokotlačnu cijev, 6m visokotlačno crijevo sa sistemom za brzo povezivanje, podesivu mlaznicu za pranje i rotirajuću mlaznicu za rješavanje čak i najjače prljavštine. Uz to, dolazi sa pjenastim spremnikom od 0,4 l za jednostavno nanošenje deterdženta.

MPX22EHDS je dizajniran za praktičnost i prenosivost. Njegova kolica na dva točka i ergonomska ručka olakšavaju kretanje, dok njegove kompaktne dimenzije (360 x 350 x 805 mm) osiguravaju lako skladištenje kada se ne koriste.

Iskusite snagu i svestranost mašine za pranje pod pritiskom Michelin MPX22EHDS i svaki put postignite izuzetne rezultate čišćenja. Bilo da trebate očistiti svoje vanjske prostore, vozila ili alate, ovaj visokotlačni perač je na visini zadatka.

Michelin MPX22EHDS
Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.