Eponuda.ba
Moj profil

Villager APARAT ZA PRANJE VHW 80

od 148,00 KM
VILLAGER APARAT ZA PRANJE VHW 80Tip motora Indukcioni elektromotorRadni napon 230 V 50 HzPriključna snaga 1400 WRadni pritisak 70 barMaks. pritisak 115 barMaks. protok 330 l/hMaks. temperatura vode 50CDužina creva 5 mDužina kabla 5 mTurbo mlaznicaPosuda za deterdžentTežina: 5 kg 2 godine garancije
Brend:Villager

Villager APARAT ZA PRANJE VHW 80

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Villager mašina za pranje pod pritiskom VHW-80 Snaga 1400W/pritisak 70-105bara

Snaga: Villager VHW 80 mašina za pranje pod visokim pritiskom sa snagom od 1400 W i radnim pritiskom od 70 bara omogućava efikasno čišćenje za sve vaše potrebe iz hobija.

Fleksibilnost: Sa maksimalnim pritiskom od 105 bara i protokom vode od 408 l/h, ova mašina za pranje pod pritiskom je savršena za različite zadatke čišćenja, od bicikala do baštenskog nameštaja.

Praktičnost: Lagani dizajn težine samo 6,5 kg omogućava lako rukovanje i mobilnost, omogućavajući vam da pomjerate perilicu gdje god vam je potrebna.

Pribor: Sa turbo mlaznicom i posudom za deterdžent čišćenje postaje brže i temeljitije, dok filter za vodu štiti mašinu od nečistoća.

Kvalitet: Indukcijski elektromotor osigurava izdržljivost i pouzdanost, dok plastična pumpa osigurava stabilan rad mašine.


Villager VHW 80 je mašina za pranje pod visokim pritiskom koja će olakšati čišćenje u vašem domaćinstvu. Zahvaljujući svom snažnom indukcijskom motoru, ova mašina za pranje je idealna za sve vaše hobi projekte. Njegova lagana konstrukcija omogućava vam da ga lako transportujete i koristite gdje god vam zatreba.


Sa turbo mlaznicom i posudom za deterdžent možete brzo i efikasno ukloniti tvrdokorne mrlje i prljavštinu. Filter za vodu štiti mašinu i produžava joj životni vek, dok maksimalna temperatura vode od 50°C omogućava vam da se uhvatite u koštac i sa najzahtevnijim zadacima čišćenja.


Ova mašina za pranje veša je opremljena crevom i kablom dužine 5 metara, koji vam omogućavaju veliki domet i slobodu kretanja tokom rada. Njegova kompaktna veličina i narandžasti dizajn čine ga vizuelno privlačnim, a stabilnost tokom rada je zagarantovana.


Ne propustite priliku da svoje čišćenje učinite lakšim i efikasnijim. Pogledajte video za demonstraciju montaže i počnite raditi već danas!

Villager VILLAGER APARAT ZA PRANJE VHW 80
Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.