Eponuda.ba
Moj profil

Villager APARAT ZA PRANJE VHW 100

od 329,00 KM
VILLAGER APARAT ZA PRANJE VHW 100 Pouzdani perači na hladnu vodu prilagođeni za čišćenje različitih vrsta prljavštine Kompaktne i svestrane mašine odlične za čišćenje staza, prilaznih puteva, dvorišta, terasa, za pranje automobila i servisa, stepenica i drugih površina Izuzetno fleksibilni, brzo se sastavljaju, sa dosta dodatne opreme očistiće i najupornije nečistoće Bolje performanse čišćenja uz manju potrošnju vode. Funkcije: Turbo mlaznica Integrisana posuda za deterdžent Tip motora Indukcio
Brend:Villager

Villager APARAT ZA PRANJE VHW 100

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Villager visokotlačni čistač VHW 100

Max. Protok: 432 l/h

Max. Pritisak: 135 bara

Max. Temperatura: 50°C

Dužina kabla: 5m

Dužina creva: 10m

Dodatne karakteristike:

  • Fitted Brush
  • Turbo mlaznica
  • Integrirana posuda za deterdžent
  • Tip motora: Indukcijski električni motor
  • Radni napon: 230V 50Hz
  • Radni pritisak: 90 bara

Težina: 8 kg

Iskusite moćne performanse čišćenja sa Villager visokotlačnim čistačem VHW 100. Ovaj visokokvalitetni čistač dizajniran je da pruži optimalnu udobnost i efikasnost za vaše zadatke čišćenja.

VHW 100 ima maksimalan protok od 432 litra na sat i maksimalni pritisak od 135 bara, što vam omogućava da se nosite s teškom prljavštinom i prljavštinom s lakoćom. Sa maksimalnom temperaturom od 50°C, efikasno uklanja tvrdokorne mrlje i naslage.

Kabl dužine 5 m i crijevo od 10 m pružaju širok doseg, osiguravajući da lako možete očistiti teško dostupna područja. Dodatne karakteristike ugrađene četke, turbo mlaznice i integrirane posude za deterdžent poboljšavaju mogućnosti čišćenja ovog uređaja.

VHW 100 je opremljen indukcionim elektromotorom za pouzdane performanse i radi na ulaznom naponu od 230V sa frekvencijom od 50Hz. Njegov radni pritisak od 90 bara osigurava optimalnu efikasnost čišćenja.

Sa težinom od samo 8 kg, ovaj visokotlačni čistač je lagan i prenosiv, što olakšava manevrisanje tokom vaših zadataka čišćenja. Bilo da trebate očistiti svoju terasu, prilaz, automobil ili bilo koju drugu površinu, Villager VHW 100 je savršen pratilac za čišćenje.

Villager VILLAGER APARAT ZA PRANJE VHW 100
Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.