Eponuda.ba
Moj profil

Villager APARAT ZA PRANJE VHW 155

od 739,00 KM
VILLAGER APARAT ZA PRANJE VHW 155 Napon 230v50hz Priključna snaga 2300W Radni pritisak 150 bar Aluminijumska mesingana glava Maksimalni radni pritisak do 225 bar Protok vode 450 l/h Maksimalna dozvoljena temeratura vode 50 celzijusa Dužina creva 5m Dužina kabla 5m Obim isporuke: pištolj, turbo mlaznica, ručka, stacionarna četka, crijevo Visokog pritiska, posuda za deterdžent Težina: 26 kg
Brend:Villager

Villager APARAT ZA PRANJE VHW 155

Opis i karakteristike

Villager visokotlačni čistač VHW 155

Predstavljamo naš novi i poboljšani Villager visokotlačni čistač VHW 155, koji je sada upakovan u kutiju živih boja. Kao bonus, QR KOD na pakovanju vam omogućava da bez napora pristupite korisnom YouTube videu koji pokazuje kako sastaviti mašinu pomoću pametnog telefona.

Naši Villager visokotlačni čistači dizajnirani su za borbu protiv raznih vrsta prljavštine i prljavštine. Ove kompaktne i svestrane mašine savršene su za čišćenje puteva, dvorišta, balkona, automobila, stepenica i drugih površina. Sa svojom nevjerovatnom fleksibilnošću i širokim spektrom dodatne opreme, ove mašine su u stanju da savladaju i najtvrdokornije nerede.

VHW 155 pripada klasi čišćenja V3, što ga čini poluprofesionalnim peračem pod pritiskom. Dolazi sa 5 različitih mlaznica za različite primjene. Uz robusnu konstrukciju i praktičnu opremu, čišćenje postaje ugodno iskustvo. Ova mašina je idealna za komercijalna vozila, velika dvorišta i balkone. Snažan motor je definitivna prednost kada je u pitanju efikasno čišćenje.

V3 klasa visokotlačnih perača preporučuje se za čestu upotrebu. Ova poluprofesionalna sredstva za čišćenje nude praktičnu funkcionalnost u odnosu na prethodnu klasu. Ključne karakteristike uključuju širok raspon dodataka za jednostavno uklanjanje raznih vrsta prljavštine. Ova klasa je savršena za čišćenje velikih površina, komercijalnih vozila, balkona i poljoprivrednih mašina. Radni pritisak i protok vode savršeno su usklađeni za uklanjanje tvrdokorne prljavštine. Snaga motora doseže do 3200 vati. Maksimalni radni pritisak je 230 bara, a protok vode dostiže i do 530 litara na sat.

Iskusite snagu i efikasnost Villager visokotlačnog čistača VHW 155. Nabavite svoj danas i učinite čišćenje lakim!

Villager VILLAGER APARAT ZA PRANJE VHW 155
Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.