Eponuda.ba
Moj profil

Panasonic Zvucnik SC-UA30E-K

349,00 KM
Domod
Panasonic SC-UA30E-K Party zvučnik s Bluetooth® tehnologijom Doživite moćan i čist zvuk Panasonic SC-UA30E-K Party zvučnika s Bluetooth® tehnologijom. Uprkos svojoj kompaktnoj veličini, ovaj bežični zvučnik pruža nevjerovatan, dinamičan zvuk za svaku priliku. Odnesite ga u svoju sobu, verandu ili garažu i uživajte u druženjima sa prijateljima i porodicom uz omiljenu muziku. URBAN AUDIO, Redefinisanje života uz muziku Uronite u poplavu emocija uz redizajniran URBAN AUDIO sistem. Njegova moderna
Brend:Panasonic

Panasonic Zvucnik SC-UA30E-K

Trenutno najbolja ponuda:

349,00 KMu Domod

Opis i karakteristike

Panasonic SC-UA30E-K Party zvučnik s Bluetooth® tehnologijom

Doživite moćan i čist zvuk Panasonic SC-UA30E-K Party zvučnika s Bluetooth® tehnologijom. Uprkos svojoj kompaktnoj veličini, ovaj bežični zvučnik pruža nevjerovatan, dinamičan zvuk za svaku priliku. Odnesite ga u svoju sobu, verandu ili garažu i uživajte u druženjima sa prijateljima i porodicom uz omiljenu muziku.

URBAN AUDIO, Redefinisanje života uz muziku

Uronite u poplavu emocija uz redizajniran URBAN AUDIO sistem. Njegova moderna estetika i zapanjujući kvalitet zvuka dizajnirani su da pruže savršenstvo. Podignite svoje muzičko iskustvo na potpuno novi nivo za sebe i svoje najmilije. Neka vaš život odzvanja potpuno novim zvukom.

Muzika je u vazduhu

Sa svojim neverovatno širokim zvučnim poljem i snažnim basom, UA30 ispunjava prostoriju zvukom od 180 stepeni, bez obzira gde se nalazite. Uz to, Bluetooth mogućnost vam omogućava da uživate u impresivno dinamičnom zvuku dok gledate muzičke spotove, sportske ili druge programe na Panasonic TV-u. Možete čak i podesiti jačinu zvuka pomoću daljinskog upravljača za TV.

Shake the House uz AIRQUAKE BASS

UA30 je opremljen jedinstvenim Bass Reflex sistemom, koji poboljšava moćan bas potreban za nevjerovatne zabave. Ovaj sistem omogućava da se zvuk proširi bez gubitka rezonancije koja se stvara na stražnjoj strani zvučnika, što rezultira još intenzivnijim basom i uzbudljivim iskustvom.

Budite u pokretu

Dizajniran imajući na umu praktičnost, UA30 ima kompaktan sve-u-jednom dizajn sa ručkama na obje strane, što ga čini lakim za nošenje i uživanje u omiljenoj muzici bilo gdje, bilo na verandi ili u garaži. Uzmite UA30 i krenite na zabavu sa porodicom i prijateljima!

Uljepšajte svoj život

Centralna LED linija osvijetljena plavom bojom dodaje hladnu atmosferu prostoriji, pružajući jedinstveno iskustvo koje održava zabavu.

Panas onic MAX Juke App

Uz aplikaciju Panasonic MAX Juke, možete lako puštati muziku na UA30 sa svog ili pametnog telefona svojih prijatelja. Možete da birate pesme, reprodukujete liste pesama, kontrolišete jačinu zvuka i ekvilajzer preko svog pametnog telefona i uživate u novom osećaju slobode sa svojom muzikom. Takođe možete reproducirati pjesme sa USB memorije pomoću funkcije Jukebox Request.

Otpjevajte svoje srce uz pune karaoke

UA30 vam omogućava da uživate u karaokama kod kuće, ne samo sa jednim već i sa dva priključka za mikrofon, tako da možete pevati duete sa svojim prijateljima. Različite funkcije kao što su Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control*, BGM Level Control i Mic EQ čine pevanje lakšim. Funkcija Echo stvara fantastične efekte za karaoke pjevanje.

Snažan i čist zvuk: Zvuk koji ispunjava prostoriju sa 4 cm x 4 visokofrekventna zvučnika

Zahtjev za džuboks: MAX Juke aplikacija

Autentične karaoke sa 2 priključka za mikrofon

* Kontrola tempa se može koristiti sa USB-om. Funkcija karaoke može se koristiti sa svim audio izvorima.

Doživite vrhunsku audio zabavu uz Panasonic SC-UA30E-K Party Speaker. Naručite sada i oslobodite snagu muzike u svom životu!

Panasonic Panasonic Zvucnik SC-UA30E-K
Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.