Eponuda.ba
Moj profil

Panasonic Radio RF-P50DEG-S

39,00 KM
Domod
Panasonic prijenosni radio RF-P 50 Doživite istinsko i jedinstveno audio iskustvo s kompaktnim i skladnim Panasonic prijenosnim radiom RF-P 50. Kada tražite kvalitetnu audio reprodukciju, ali prostor je problem, prijenosni radio može biti upravo ono što vam treba. Uz niz funkcija i mogućnosti, možete zadovoljiti sve svoje specifične zahtjeve. Ključne karakteristike: - Izlazna snaga (RMS): 150 mW (maks.) - Izlaz za slušalice: 3,5 mm - Veličina zvučnika: 57 mm - Baterije: DC 3V (R6/LR6 AA UM3) x
Brend:Panasonic

Panasonic Radio RF-P50DEG-S

Trenutno najbolja ponuda:

39,00 KMu Domod

Opis i karakteristike

Panasonic prijenosni radio RF-P 50

Doživite istinsko i jedinstveno audio iskustvo s kompaktnim i skladnim Panasonic prijenosnim radiom RF-P 50. Kada tražite kvalitetnu audio reprodukciju, ali prostor je problem, prijenosni radio može biti upravo ono što vam treba. Uz niz funkcija i mogućnosti, možete zadovoljiti sve svoje specifične zahtjeve.

Ključne karakteristike:

- Izlazna snaga (RMS): 150 mW (maks.)

- Izlaz za slušalice: 3,5 mm

- Veličina zvučnika: 57 mm

- Baterije: DC 3V (R6/LR6 AA UM3) x 2

- Dimenzije (ŠxVxD): 69,5 x 117,4 x 29,7 mm

- Težina: 111 g

Svojom kompaktnom veličinom i elegantnim dizajnom, Panasonic prijenosni radio RF-P 50 omogućava vam da uživate u visokokvalitetnom zvuku gdje god da krenete. Bilo da se opuštate kod kuće, kampirate na otvorenom ili uživate u pikniku u parku, ovaj prijenosni radio je vaš savršeni pratilac.

Izlazna snaga od 150 mW osigurava jasan i moćan zvuk, oživljavajući vaše omiljene radio stanice. Zvučnik od 57 mm pruža bogat i impresivan zvuk, omogućavajući vam da u potpunosti uronite u svoju omiljenu muziku i emisije.

Opremljen sa izlazom za slušalice od 3,5 mm, možete privatno uživati u omiljenim melodijama bez ometanja onih oko sebe. Jednostavno priključite slušalice i doživite najbolji kvalitet zvuka.

Panasonic prijenosni radio RF-P 50 se napaja DC 3V baterijama, pružajući dugotrajne performanse. S dimenzijama od 69,5 x 117,4 x 29,7 mm i težinom od samo 111 g, ovaj prijenosni radio je dizajniran da bude lagan i kompaktan, što omogućava laku prenosivost i praktičnost.

Nadogradite svoje audio iskustvo uz Panasonic prijenosni radio RF-P 50 i uživajte u razlici koju on može unijeti u vašu dnevnu rutinu.

Panasonic Radio RF-P50DEG-S
Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.