Eponuda.ba
Moj profil

Philips Pegla sa parnom postajom, 2400 W, PerfectCare Compact - GC7933/30

od 389,00 KM
Tako je brzo i praktično da više nikad nećete morati brinuti oko progorijevanja odjeće. Završite brže zahvaljujući dvostruko većoj količini pare u odnosu na parno glačalo. Nema postavki koje treba mijenjati, rezultati su brži, a uklanjanje nabora učink...Pročitaj više
Brend:Philips

Philips Pegla sa parnom postajom, 2400 W, PerfectCare Compact - GC7933/30

Opis i karakteristike

Philips glačalo s parnom stanicom, 2400 W, PerfectCare Compact - GC7933/30

Završite peglanje 30 minuta brže. Uz Philips Pegla parnu stanicu s parnom stanicom PerfectCare Compact - GC7933/30, peglanje je jednostavno i efikasno. Uz maksimalni pritisak pumpe od 65 bara, uklanjanje bora će biti brzo i temeljito, štedeći vam vrijeme.

Rezervoar za vodu od 15 litara koji se može ukloniti omogućava vam neprekidno peglanje do 15 sati. Više nećete osvježavati vodu iz slavine tokom peglanja. Osim toga, uključena je i posuda za uklanjanje kamenca, što znači da vam neće biti potrebni dodatni kertridži i uštedjet ćete dodatne troškove. Ugrađeni Smart Calc Clean sistem za uklanjanje kamenca će održavati peglu u optimalnom stanju, produžavajući tako njen životni vek.

Bilo da peglate traper ili najdelikatniju svilu, ne morate mijenjati postavke temperature. Sa tehnologijom OptimalTEMP, pegla vam omogućava da peglate različite tkanine bez brige o tragovima opekotina. Grejna ploča SteamGlide Plus je otporna na ogrebotine i glatko i lako klizi po svim tkaninama.

Philips PerfectCare Compact - GC7933/30 dizajniran je da bude lagan, kompaktan i jednostavan za korištenje i skladištenje. Sa bravom za nošenje možete je bezbedno i lako pomerati po kući, dok automatsko isključivanje omogućava bezbedno i ekonomično korišćenje sistema pegle.

Efikasna, jednostavna za upotrebu i pouzdana, Philips PerfectCare kompaktna pegla sa parnom stanicom - GC7933/30 je odličan izbor za svakodnevno peglanje. Osigurajte gladak i besprijekoran odjevni predmet s ovom inovativnom peglom.

Philips Philips Pegla sa parnom postajom, 2400 W, PerfectCare Compact - GC7933/30
Karakteristike
Snaga (u W)
2400
Tip pegle
Obične pegle na paru
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.