Eponuda.ba
Moj profil

Philips trimer NT3650_16

od 37,00 KM
Tip: TrimerGarancija: 2 godina/e
Brend:Philips

Philips trimer NT3650_16

Opis i karakteristike

Philips Podrezivač za nos, uši, obrve i dlačice na licu NT3650/16

Predstavljamo Philips Podrezivač za nos, uši, obrve i dlačice na licu NT3650/16 - savršen alat za njegu za vaše svakodnevne potrebe.

Savjet

Ovaj svestrani trimer dizajniran je za precizno podrezivanje nosa, ušiju, obrva i dlačica na licu. Njegova kompaktna veličina i ergonomski dizajn olakšavaju rukovanje, pružajući optimalnu kontrolu za precizno i udobno dotjerivanje.

Vodootporan

Philips Podrezivač za nos, uši, obrve i dlačice na licu NT3650/16 je vodootporan, što vam omogućava da ga koristite pod tušem za dodatnu udobnost. Vodootporna karakteristika također olakšava čišćenje, osiguravajući higijensko održavanje svaki put.

Funkcije i karakteristike

Ovaj trimer je opremljen pouzdanom AA baterijom, koja osigurava dugotrajnu snagu za sve vaše potrebe za negovanjem. Kompaktan dizajn čini ga idealnim za putovanja, omogućavajući vam da održavate rutinu njegovanja gdje god da krenete. Sa svojim preciznim oštricama možete postići željeni izgled bez napora.

Napajanje

Philips Podrezivač za nos, uši, obrve i dlačice na licu NT3650/16 napaja se na baterije, omogućavajući bežični rad za njegu bez muke. Recite zbogom zapetljanim konopcima i uživajte u slobodi njegovanja gdje god i kad god želite.

Podignite svoju rutinu njege uz Philips Podrezivač za nos, uši, obrve i dlačice na licu NT3650/16. Vrijeme je da iskusite jednostavno i precizno šišanje za njegovan izgled.

Philips trimer NT3650_16
Karakteristike
Napajanje
Na baterije
Tip trimera
Trimer za nos i uši
Tipovi proizvoda
Trimeri
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.