Eponuda.ba
Moj profil

Philips MG3710/15

69,90 KM
Dstore
Philips muški brivnik Multigroom serija 3000 MG3710/15 Philips muški brivnik Multigroom serija 3000 MG3710/15 je svestrani trimer za negu lica i kose. Sa svojim elegantnim i ergonomskim dizajnom, ovaj trimer nudi udoban hvat i kontrolu bez napora za precizno iskustvo njegovanja. Perivo pod vodom Iskusite praktičnost MG3710/15 jer se u potpunosti može prati i može se koristiti pod tušem. Ova karakteristika čini čišćenje trimera lakim, osiguravajući optimalnu higijenu i dugovječnost. Funkcije i k
Brend:Philips

Philips MG3710/15

Trenutno najbolja ponuda:

69,90 KMu Dstore

Opis i karakteristike

Philips muški brivnik Multigroom serija 3000 MG3710/15

Philips muški brivnik Multigroom serija 3000 MG3710/15 je svestrani trimer za negu lica i kose. Sa svojim elegantnim i ergonomskim dizajnom, ovaj trimer nudi udoban hvat i kontrolu bez napora za precizno iskustvo njegovanja.

Perivo pod vodom

Iskusite praktičnost MG3710/15 jer se u potpunosti može prati i može se koristiti pod tušem. Ova karakteristika čini čišćenje trimera lakim, osiguravajući optimalnu higijenu i dugovječnost.

Funkcije i karakteristike

MG3710/15 je opremljen snažnom NiMH baterijom koja omogućava do 60 minuta bežičnog rada sa jednim punjenjem. Baterija se može u potpunosti napuniti za samo 16 sati, što omogućava neprekidne sesije njegovanja kad god vam zatrebaju. Samooštreće čelične oštrice osiguravaju dugotrajne performanse, dajući precizne i konzistentne rezultate. Dodatno, nastavci se mogu lako isprati pod vodom radi lakšeg održavanja.

Oprema

Za dodatnu svestranost, MG3710/15 dolazi sa nizom korisnih dodataka. Paket uključuje trimer, trimer za nos i uši, dva češlja za bradu, dva češlja, četku za čišćenje i torbicu za odlaganje. Uz ove dodatke možete bez napora postići različite stilove i održati njegovan izgled.

Napajanje

MG3710/15 se napaja baterijama, što vam pruža fleksibilnost da ga koristite bilo kada i bilo gdje. Recite zbogom muci oko kablova i uživajte u slobodi bežičnog doterivanja.

Boja

Trimer je elegantno dizajniran u elegantnoj crnoj boji, odiše modernom i sofisticiranom privlačnošću. Savršen je dodatak vašem kompletu za njegu, nudeći i stil i funkcionalnost.

Philips MG3710/15
Karakteristike
Napajanje
Na baterije
Tip trimera
Trimer za kosu
Tipovi proizvoda
Mašinice za šišanje
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

13:50dec 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Philips MG3710/15 video test

Pregled proizvoda: Phillips Series 3000 Multigroom Trimer

Zdravo svima! Nedavno sam dobio paket od Amazona i uzbuđen sam što ću vam pokazati šta je unutra. To je Phillips Series 3000 Multigroom Trimer, popularan izbor kada su trimeri u pitanju. Odlučio sam da uzmem jedan za sebe jer mi je stari trimer već bio pokvaren. Uronimo u proces raspakivanja!

Raspakivanje i sadržaj

Trimer dolazi u elegantnoj kutiji koja privlači poglede. Unutar paketa sam pronašao glavnu jedinicu, zajedno sa torbom za nošenje i karticom koja nudi dodatnu godinu garancije. Trimer je višenamenski alat za negu, savršen za održavanje brade, brkova, pa čak i za podrezivanje dlaka na nosu i ušima!

Paket takođe uključuje uputstvo za upotrebu sa detaljnim uputstvima i fotografijama o tome kako efikasno koristiti trimer. Dizajniran je posebno za negu muških dlačica na licu, ali kao bonus planiram da ga koristim i za svoju kosu. Priključci uključeni u paket nude različite dužine za precizno sečenje.

Isporučeni punjač je visokog kvaliteta, sa tri igle koje se savršeno uklapaju u trimer. Četka uključena u paket je zgodna za čišćenje dodataka nakon upotrebe.

Karakteristike i funkcionalnost

Phillips Series 3000 Multigroom Trimer je impresivan u pogledu izgleda i izdržljivosti. Lako se drži, a klizni prekidač sa simbolima za uključivanje i isključivanje čini ga lakšim za upotrebu. Kada je uključen, trimer nežno vibrira, što ukazuje na njegovu moćnu sposobnost sečenja.

Odvojivi dodatak ima pin koji pokreće klizna sečiva, obezbeđujući oštar i efikasan trim. Odlučio sam da testiram trimer tako što sam ga isprobao na dlakama u nosu. Delovao je kao šarm, bez napora uklanjajući sve neželjene dlačice bez izazivanja neprijatnosti.

Zamena dodataka je laka, zahvaljujući mehanizmu push-click. Koristio sam različite češljeve da bih postigao različite dužine kose, a trimer je dao odlične rezultate. Svaki dodatak je bezbedno zaključan na mestu, pružajući besprekorno iskustvo nege.

Prednosti:

  • Kvalitetan i izdržljiv dizajn
  • Jednostavan za upotrebu i čišćenje
  • Višenamenska funkcionalnost za sve potrebe nege
  • Uključuje torbu za nošenje za udobnost putovanja
  • Dug vek trajanja baterije za produžene sesije nege

Mane:

  • Nije vodootporan, zahteva pažljivo rukovanje
  • Ograničenja pokrića garancije
  • Dodatni prilozi mogu biti potrebni za specifične potrebe nege

Sve u svemu, Phillips Series 3000 Multigroom Trimer je fantastičan dodatak svačijoj rutini nege. Sa svojim raznovrsnim karakteristikama i odličnim performansama, to je dragoceno sredstvo za održavanje negovane dlake na licu. Bez obzira da li treba da podšišate bradu, brkove ili čak da se pozabavite dlakama u nosu i ušima, ovaj trimer će vas pokriti. To je odlična investicija i za ličnu upotrebu i za poklon.

Pa zašto čekati? Uzmite svoj Phillips Series 3000 Multigroom Trimer sada i doživite negu bez napora u svom najboljem izdanju!

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.