Eponuda.ba
Moj profil

Philips Aparat za brijanje , trimer, OneBlade 360 - QP2730/20

115,00 KM
ProComp.ba
Jedinstvena OneBlade tehnologija Otkrijte revolucionarni Philips OneBlade 360, koji koristi inovativnu tehnologiju za oblikovanje i podrezivanje dlačica na licu i tijelu. Bilo da želite podšišati, oblikovati rubove ili obrijati sve dužine kose, ovaj brijač je savršen izbor. Zahvaljujući dvostrukom sistemu zaštite i premazu za bolje klizanje, brijanje je lakše i učinit će ga ugodnijim. Revolucionarne oštrice 360 Oštrice ovog uređaja mogu se okretati u svim smjerovima kako bi se prilagodile oblik
Brend:Philips

Philips Aparat za brijanje , trimer, OneBlade 360 - QP2730/20

Trenutno najbolja ponuda:

115,00 KMu ProComp.ba

Opis i karakteristike

Jedinstvena OneBlade tehnologija

Otkrijte revolucionarni Philips OneBlade 360, koji koristi inovativnu tehnologiju za oblikovanje i podrezivanje dlačica na licu i tijelu. Bilo da želite podšišati, oblikovati rubove ili obrijati sve dužine kose, ovaj brijač je savršen izbor. Zahvaljujući dvostrukom sistemu zaštite i premazu za bolje klizanje, brijanje je lakše i učinit će ga ugodnijim.

Revolucionarne oštrice 360

Oštrice ovog uređaja mogu se okretati u svim smjerovima kako bi se prilagodile obliku vašeg lica. Dizajn omogućava kontinuirani kontakt sa kožom i kontrolu. Sa samo nekoliko poteza, možete precizno podrezati i obrijati čak i najteže dostupna područja, uz neusporedivu udobnost.

Podesivi češalj 5u1

Ovaj jedinstveni otvoreni dizajn češlja omogućava efikasno brijanje bez gužve i prekida vaše rutine, čak i ako imate dugu i gustu bradu. Kreirajte precizne oblike i osigurajte dobar pregled svake dlake koju obrijete. Željeni izgled možete postići za samo nekoliko sekundi.

Trimming

Sa dvostranim nožem možete lako kreirati precizne oblike. Možete se brijati u oba smjera i održavati dobru vidljivost, tako da nećete propustiti nijednu dlaku. Sa ovim uređajem možete brzo i jednostavno postići željeni izgled.

Brijanje

OneBlade omogućava udobno brijanje, jer se ne lijepi za kožu kao tradicionalni brijač. Ne morate da brinete o dužini vaše kose, jer možete lako da obrijete bilo koju dužinu svoje brade. Samo pratite smjer rasta dlačica i uživajte u ugodnom brijanju.

Dvostrano sječivo

OneBlade prati konture lica, omogućavajući jednostavno i udobno podrezivanje i brijanje svih dijelova lica. Dvostrano sečivo vam omogućava da oblikujete ivice i jasne linije pomeranjem oštrice u bilo kom smeru. Kada se oštrica istroši, prikazuje se ikona zamjene.

Philips Aparat za brijanje , trimer, OneBlade 360 - QP2730/20
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.