Eponuda.ba
Moj profil

Philips Aparat za brijanje , trimer, Lice i Tijelo, OneBlade Pro - QP6541/15

od 148,00 KM
Philips Aparat za brijanje, trimer, Lice i Tijelo, OneBlade Pro - QP6541/15 Inovativna OneBlade tehnologija Philips OneBlade donosi revolucionarnu tehnologiju dizajniranu za oblikovanje dlačica na licu i brijanje dlaka na tijelu. Može podšišati, oblikovati i obrijati dlake svih dužina. Njegov dvostruki sistem zaštite - klizeći premaz i zaobljeni vrhovi - omogućavaju lako i udobno brijanje. Tehnologija brijanja sadrži rezač koji se brzo kreće (200 puta u sekundi) za efikasno brijanje - čak i sa
Brend:Philips

Philips Aparat za brijanje , trimer, Lice i Tijelo, OneBlade Pro - QP6541/15

Opis i karakteristike

Philips Aparat za brijanje, trimer, Lice i Tijelo, OneBlade Pro - QP6541/15

Inovativna OneBlade tehnologija

Philips OneBlade donosi revolucionarnu tehnologiju dizajniranu za oblikovanje dlačica na licu i brijanje dlaka na tijelu. Može podšišati, oblikovati i obrijati dlake svih dužina. Njegov dvostruki sistem zaštite - klizeći premaz i zaobljeni vrhovi - omogućavaju lako i udobno brijanje. Tehnologija brijanja sadrži rezač koji se brzo kreće (200 puta u sekundi) za efikasno brijanje - čak i sa dužom dlakom.

Skratite kosu

Podrežite bradu na ujednačenu dužinu pomoću priloženog podesivog preciznog češlja. Upotrijebite jednu od 12 postavki dužine da kreirate svoj željeni izgled - od brade sa čekinjom do kraće ili duže brade.

Kreirajte definisane linije

Napravite precizne linije pomoću dvostrane oštrice. Nova oštrica od 360 stupnjeva omogućava vam brijanje u svim smjerovima. Definirajte linije svog stila u samo nekoliko sekundi!

Obrijati sve

OneBlade se ne brije tako blizu kože kao tradicionalni brijači, što ga čini nježnijim za vašu kožu. Podrežite u suprotnom smjeru rasta dlačica i lako obrijajte dlake svih dužina.

Češalj za precizno podrezivanje sa 12 postavki dužine (od 0,5 mm do 9 mm)

Svestrani precizni češalj omogućava podešavanje dužine od 0,5 mm do 9 mm, tako da možete precizno podšišati bradu do željene dužine.

Kreirajte precizne i oštre linije pomoću dvostrane oštrice

OneBlade prati konture vašeg lica, omogućavajući vam da bez napora i udobno obrijete sva područja. Sa dvostranim nožem možete oblikovati rubove i stvoriti jasne linije, jer se oštrica može pomicati u različitim smjerovima.

Izdržljive OneBlade oštrice za brijanje

Oštrice su dizajnirane za dugotrajnu upotrebu. Svaku oštricu treba mijenjati svaka 4 mjeseca* za optimalne performanse. Zamjena je brza i laka.

Vodootporan: mokro i suho brijanje

OneBlade brijač je vodootporan, što olakšava čišćenje - jednostavno ga isperite pod tekućom vodom. Uživajte u mokrom ili suhom brijanju sa ili bez pjene, prema vašim željama.

Litijum-jonska baterija za 90 minuta upotrebe

Litijum-jonska baterija obezbeđuje 90 minuta neprekidnog i snažnog rada nakon samo 1 sata punjenja.

LED indikator baterije

Indikator baterije osigurava da je vaš OneBlade brijač uvijek spreman za upotrebu. Indikator vas upozorava na nizak nivo baterije tokom upotrebe i pokazuje status punjenja kada je aparat za brijanje uključen.

*Za najbolje iskustvo brijanja. Izračunato za 2 puna brijanja sedmično. Stvarni rezultati mogu varirati.

Philips Philips Aparat za brijanje , trimer, Lice i Tijelo, OneBlade Pro - QP6541/15
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.