Eponuda.ba
Moj profil

Epson Projektor CO-FH01

od 860,80 KM
Projektor Epson COFH01
Brend:Epson

Epson Projektor CO-FH01

Opis i karakteristike

Projektor Epson COFH01
EPSON Projektor CO-FH01
Karakteristike
Osvetljenje (ANSI lumena)
3000
Rezolucija
1920 x 1080
Sistem projekcije
3LCD
Tip osvetljenja
UHE
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

13:02avg 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Epson cofh01 video test

Pregled projektora Epson C0-FH01

Epson C0-FH01 projektor je moćna jedinica koja nudi neverovatnu osvetljenost sa svojih 3000 lumena. Projektor projektuje na ekran sa impresivnom osvetljenošću, zahvaljujući Frozen LED svetlima na vrhu. Kvalitet slike je odličan, sa dubokim nivoima crne boje i jakim kontrastom, posebno kada je uparen sa ALR ekranom. Projektor je svestran i pogodan i za poslovne svrhe i za kućnu zabavu.

Jedinstvena karakteristika ovog projektora je da ne dolazi sa Android sistemom. Umesto toga, nudi osnovni sistem sa HDMI portom za direktno povezivanje. Međutim, postoji opcija za povezivanje Android uređaja u svrhu demonstracije. Vredi napomenuti da su dostupne promocije koje uključuju Android uređaj.

Projektor radi izuzetno dobro, čak i bez Android sistema. IouTube video snimci se reprodukuju glatko i prikazuju mogućnosti projektora. Sa 500 luksa ambijentalnog svetla, kvalitet slike ostaje jasan i dobro fokusiran, što ga čini pogodnim za kancelarijske prezentacije. Reči projektora su jasne i lako čitljive, čak i sa malim fontovima.

Jedna od prednosti Epson C0-FH01 projektora je njegova fleksibilnost kada je u pitanju instalacija. Jedinica dolazi sa više priključaka i rupama za šrafove za montažu na plafon, obezbeđujući lako podešavanje. Buka ventilatora je minimalna, posebno u eko režimu, što ga čini neometanim tokom prezentacija ili gledanja filmova.

pozitivno:

  • Impresivna osvetljenost od 3000 lumena
  • Odličan kvalitet slike sa dubokim nivoima crne boje i jakim kontrastom
  • Raznovrsna upotreba za poslovnu i kućnu zabavu
  • Fleksibilnost u instalaciji sa više opcija povezivanja i otvora za šrafove za plafonske nosače
  • Minimalna buka ventilatora, posebno u eko režimu

Negativno:

  • Ne dolazi sa Android sistemom
  • Potreba za dodatnom kupovinom za Android uređaj
  • Dostupne su ograničene promocije

Epson C0-FH01 projektor je vrhunski uređaj koji pruža izuzetnu osvetljenost i kvalitet slike. Njegova svestranost i jednostavna instalacija čine ga pogodnim za različite primene. Iako mu nedostaje integrisani Android sistem, on pruža osnovni sistem za direktno povezivanje, a promocije su dostupne za Android uređaje. Sve u svemu, to je pouzdan projektor koji nudi odlično iskustvo gledanja.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.