Eponuda.ba
Moj profil

Samsung Galaxy A9 WiFi SM-X110NZSAEUC

Trenutno nema ponuda za taj proizvod.

Opis proizvoda: Samsung Galaxy Tab A9 WiFi 128GB (SM-X110NZSAEUC) je elegantan i moćan srebrni tablet koji nudi vrhunsko korisničko iskustvo. Sa svojim osmojezgarnim procesorom i 8 GB RAM-a, pruža glatke performanse i brz multitasking. Tablet dolazi sa izdašnih 128 GB interne memorije, pružajući dovoljno prostora za sve vaše datoteke, aplikacije i medije. Zadivljujući TFT LCD ekran od 8,7" može se pohvaliti rezolucijom od 1340 x 800, pružajući oštre i živopisne vizuale. Sa gustinom piksela od 1
Brend:Samsung

Samsung Galaxy A9 WiFi SM-X110NZSAEUC

Opis i karakteristike

Opis proizvoda:

Samsung Galaxy Tab A9 WiFi 128GB (SM-X110NZSAEUC) je elegantan i moćan srebrni tablet koji nudi vrhunsko korisničko iskustvo. Sa svojim osmojezgarnim procesorom i 8 GB RAM-a, pruža glatke performanse i brz multitasking. Tablet dolazi sa izdašnih 128 GB interne memorije, pružajući dovoljno prostora za sve vaše datoteke, aplikacije i medije.

Zadivljujući TFT LCD ekran od 8,7" može se pohvaliti rezolucijom od 1340 x 800, pružajući oštre i živopisne vizuale. Sa gustinom piksela od 179 ppi i omjerom stranica 5:3, nudi zadivljujuće iskustvo gledanja. Ekran ima svjetlinu od 480 nita (tipično) i 570 nita (vrh), osiguravajući odličnu vidljivost čak i u svijetlim okruženjima.

Ovaj Samsung tablet radi na Android 13 operativnom sistemu, sa prilagodljivim One UI 5.1 preklopom. Nudi korisničko sučelje i pristup širokom spektru aplikacija putem Google Play trgovine. Sa ugrađenim WiFi 802.11 a/b/g/n/ac i podrškom za dva opsega, možete uživati u brzoj i pouzdanoj internet konekciji.

Tablet ima moćan osmojezgarni procesor koji se sastoji od 2x2,2 GHz Cortex-A76 i 6x2,0 GHz Cortex-A55 jezgara. Ovo osigurava glatke performanse i efikasan multitasking. Mali-G57 MC2 grafika pruža zadivljujući vizuelni prikaz i poboljšava vaše iskustvo igranja i multimedije.

Zadnja kamera od 8 MP sa AF f/2.0 otvorom blende snima oštre i jasne fotografije, dok je prednja kamera od 2 MP odlična za video pozive i selfije. Tablet takođe podržava snimanje video zapisa pri 1080p@30fps, što vam omogućava da snimite dragocjene trenutke sa zadivljujućim detaljima.

Uz podršku za proširivanje pohrane putem microSD (TransFlash) do 1TB, možete lako pohraniti sve svoje fotografije, video zapise i datoteke. Tablet takođe ima stereo zvučnike koji pružaju impresivan zvuk za vašu zabavu.

Sa kompaktnim dizajnom dimenzija 211 x 124,7 x 8 mm i težinom od samo 366 g, ovaj tablet je veoma prenosiv i lak za nošenje. Baterija od 5100 mAh osigurava dugotrajnu upotrebu, omogućavajući vam da ostanete povezani i produktivni tokom cijelog dana.

Samsung Galaxy Tab A9 WiFi 128GB dolazi sa 2-godišnjom garancijom, nudeći bezbrižnost i garanciju kvaliteta. Iskusite snagu i svestranost ovog tableta i uživajte u besprekornom digitalnom iskustvu.

Karakteristike
LTE
GPS
RAM memorija
4GB
Interna memorija
128GB
Operativni sistem
Android
Tip ekrana
LCD
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.