Eponuda.ba
Moj profil

Trust Ozaa punjivi bežični miš

66,00 KM
MAXcom
Trust bežični punjivi miš Ozaa crni (23812) Doživite bežičnu slobodu uz Trust Ozaa bežični miš. Sa dometom do 10 metara i frekvencijskim opsegom od 2,4 GHz, ovaj miš vam omogućava da radite gdje god želite. Ergonomski dizajn Dizajniran za upotrebu desnom rukom, ovaj ergonomski miš pruža maksimalnu udobnost čak i tokom dugih radnih sesija. Recite zbogom umoru i bolovima u ruci zahvaljujući prilagođenom obliku. Visoka preciznost Sa optičkim senzorom i podesivom rezolucijom do 2400 DPI u četiri ni
Brend:Trust

Trust Ozaa punjivi bežični miš

Trenutno najbolja ponuda:

66,00 KMu MAXcom

Opis i karakteristike

Trust bežični punjivi miš Ozaa crni (23812)

Doživite bežičnu slobodu uz Trust Ozaa bežični miš. Sa dometom do 10 metara i frekvencijskim opsegom od 2,4 GHz, ovaj miš vam omogućava da radite gdje god želite.


Ergonomski dizajn

Dizajniran za upotrebu desnom rukom, ovaj ergonomski miš pruža maksimalnu udobnost čak i tokom dugih radnih sesija. Recite zbogom umoru i bolovima u ruci zahvaljujući prilagođenom obliku.


Visoka preciznost

Sa optičkim senzorom i podesivom rezolucijom do 2400 DPI u četiri nivoa, Trust Ozaa miš pruža izuzetnu preciznost i omogućava vam da prilagodite brzinu kursora prema vašim potrebama.


Dodatna dugmad

Opremljen sa tri dodatna dugmeta, ovaj miš vam omogućava da povećate svoju produktivnost. Uživajte u pogodnostima dodatnih funkcija na dohvat ruke.


Punjiva baterija

Zaboravite na stalnu kupovinu baterija zahvaljujući ugrađenoj punjivoj bateriji. Jednostavno napunite miš preko USB-a i nastavite s radom bez prekida.


Bežični miš Trust Ozaa je savršen izbor za one koji cijene udobnost i efikasnost. Njegov ergonomski oblik omogućava vam da držite ruku u prirodnom položaju, smanjujući napetost tokom dugih sati rada. Bežična tehnologija vam daje slobodu kretanja bez ograničenja, dok vam prilagodljiva rezolucija omogućava da prilagodite brzinu kursora prema vašim potrebama.


Sa ukupno šest dugmića, uključujući tri dodatna, miš Trust Ozaa je dizajniran da vam pomogne da povećate svoju produktivnost. Tihi glavni tasteri vam omogućavaju da radite bez ometanja okoline, što je idealno za kancelarijske postavke.


Punjiva baterija je još jedna prednost ovog miša, koja osigurava da nikada ne ostanete bez struje u ključnim trenucima. Može se lako puniti preko USB veze, što znači da se možete brzo vratiti na posao.


U zaključku, bežični miš Trust Ozaa je pouzdan, udoban i efikasan alat koji će vam pomoći da ostanete produktivni tokom cijelog dana. Ako tražite miša koji će pratiti vaš radni ritam, ne tražite dalje. Isprobajte Trust Ozaa i osjetite razliku u svom radnom okruženju.

Karakteristike
Način povezivanja
Bežično
Senzor
Optički
Konekcija
USB nano
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.