Eponuda.ba
Moj profil

Villager AKU TRIMER BC 2320 1BCB

od 89,90 KM
VILLAGER AKU TRIMER BC 2320 1BCBOpisFuse BC 2320 je osnovni model trimera za travu. Idealan je za održavanje travnatih terena koji su van domašaja klasičnih kosilica.Oprema:BC 2320 alatBaterija 2 AhPunjač 2.4 AKarakteristikeKategorija Akumulatorski trimeriTip baterije Fuse 18 V, LiionNapon 18 VBroj obrstaja 10000 rpmTip sječiva Glava sa silkomRadni zahvat 230 mmTip rukohvata TeleskopskiMasa 3,95 kgAutonomija s punom baterijom 1,5 Ah 25 min.Autonomija s punom baterijom 2 Ah 35 min.Autonomija s p
Brend:Villager

Villager AKU TRIMER BC 2320 1BCB

Opis i karakteristike

Predstavljamo Villager BC 2320-1BCB FUSE 18V akumulatorski trimer za travu, rezultat opsežnog istraživanja i razvoja od strane Villagera kako bi vam ponudio sljedeću generaciju akumulatorskih alata.

Puna autonomija baterije sa 1,5 Ah 25 minuta
Puna autonomija baterije sa 2 Ah 35 minuta
Puna autonomija baterije sa 3 Ah 55 minuta
Puna autonomija baterije sa 4 Ah 70 minuta

Opremljena najsavremenijom PCB tehnologijom, nova linija proizvoda FUSE osigurava visok nivo zaštite baterije i uređaja. Integrirani PCB indikator štiti uređaj od problema kao što su prekomjerno punjenje, prekomjerno pražnjenje, fluktuacije napona i pregrijavanje.

Dodatno, baterija je zaštićena od prekomjernog pražnjenja kada dostigne kritični nivo od 10%. Indikator pražnjenja automatski prekida napajanje svim komponentama kako bi se spriječio potencijalni memorijski efekat i produžio vijek trajanja baterije.

U našoj zemlji električni alati vodećih svjetskih kompanija i dalje se smatraju skupim. Međutim, Villager Fuse mašine nude pristupačniju alternativu.

Ulaganje u vaš prvi set sa baterijom eliminiše potrebu za glomaznim kablovima. Dugoročno gledano, to će nesumnjivo biti isplativo, posebno ako planirate proširiti svoju kolekciju akumulatorskih alata. Ako već posjedujete punjač za akumulatorske alate i imate 23 baterije, kupovina sljedećeg alata bez punjača i baterije bit će mnogo jeftinija. Povrh toga, održavanje je jednostavnije u poređenju sa benzinskim ili alternativama sa kablom.

Villager Villager aku trimer FUSE BC 2320 Solo
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Akumulatorske makaze i trimeri

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.