Eponuda.ba
Moj profil

Villager AKU. TRIMER VHT 4420

od 144,90 KM
VILAGER AKU. TRIMER VHT 4420OpisFuse VHT 4420 lagan, udoban i jak uređaj, dizajniran za održavanje živice i vrtnog grmlja.Oprema:Električna kočnicaŠtitnik vrha oštriceKarakteristikeKategorija Akumulatorske škare za živicuTip baterije Fuse 18 V, LiionNapon 18 VTip elektromotora Kolektorski elektromotorTip oštrice Proturotacija, dvostrukaRadni zahvat 510 mmPrečnik rezanja 14,5 mmTip rukohvata KlasičanMasa 3,5 kgAutonomija s punom baterijom 1,5 Ah 45 minAutonomija s punom baterijom 2 Ah 60 minAuto
Brend:Villager

Villager AKU. TRIMER VHT 4420

Opis i karakteristike

LAGANOST:

Ovaj akumulatorski trimer je izuzetno lagan, što omogućava jednostavno rukovanje i manje zamora tokom dužeg perioda korišćenja.

PERFORMANSE:

Sa brzinom od 1300 obrtaja u minuti i kontrarotirajućim, duplim sečivima dužine 510 mm, ovaj trimer obezbeđuje precizno i efikasno oblikovanje žive ograde.

BEŽIČNA SLOBODA:

Zaboravi na kablove i ograničenja, zahvaljujući Liion bateriji koja pruža slobodu kretanja i lakoću rada u svakom kutku tvog vrta.

ERGONOMIJA:

Dizajniran sa ergonomskom ručkom, trimer obezbeđuje prirodan i udoban hvat, što doprinosi boljoj kontroli i manjem naprezanju tokom upotrebe.

KVALITET REZA:

Opremljen oštrim sečivima koja omogućavaju čisto i precizno rezanje, ovaj trimer podstiče brže zarastanje odsečenih grana, čuvajući zdravlje tvoje žive ograde.

Villager FUSE akumulatorske makaze za živu ogradu VHT 4420 su savršen alat za svakog vrtlara. Sa svojom lakoćom i visokim performansama, ove makaze omogućavaju ti da brzo i efikasno oblikuješ živu ogradu bez napora. Bežična tehnologija ti daje slobodu da se krećeš bez ograničenja, dok ergonomska ručka osigurava udobnost tokom rada.

Dvostruka kontrarotirajuća sečiva dužine 510 mm garantuju preciznost i kvalitet rezanja, što je ključno za zdravlje i izgled tvoje ograde. Bez obzira na debljinu grana, sa prečnikom sečenja od 14.5 mm, ovaj trimer se lako nosi sa svim izazovima.

Dizajniran da zadovolji potrebe i najzahtevnijih korisnika, VHT 4420 je deo Villager FUSE linije, što znači da možeš koristiti istu bateriju za preko 30 različitih alata. To ti omogućava da proširiš svoj arsenal alata bez potrebe za kupovinom dodatnih baterija.

Uzmi u obzir ovaj efikasan i pouzdan alat za održavanje tvog vrta. Villager FUSE VHT 4420 će ti pomoći da tvoja živa ograda uvek izgleda besprekorno. Ne čekaj, poboljšaj svoje vrtlarsko iskustvo već danas!

Villager VILLAGER AKU. TRIMER VHT 4420
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Akumulatorske makaze i trimeri

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.