Eponuda.ba
Moj profil

Villager bušilica VLN 253 500W

od 65,90 KM
Opis Prateća oprema: Podesiva ručka Graničnik dubine Ključ za futer ...
Brend:Villager

Villager bušilica VLN 253 500W

Opis i karakteristike

Podesiva ručka za udobno rukovanje

Podesiva ručka omogućava ti jednostavno rukovanje i prilagođavanje alata prema tvojim potrebama. Bez obzira na to da li ti je potrebno udobnije rukovanje ili prilagođavanje alata, ova bušilica će ispuniti tvoje zahteve. Tako ćeš moći da obavljaš svoj posao sa većom efikasnošću i udobnošću.

Precizno bušenje uz dubinska ograničenja

Zagarantovano precizno bušenje je moguće zahvaljujući dubinskim ograničenjima koja su sastavni deo ove bušilice. Sa održavanjem tačne dubine bušenja za svaki projekat, možeš biti siguran da ćeš dobiti savršene rezultate. Više nećeš morati da brineš o preciznosti, jer će ova bušilica to obaviti umesto tebe.

Brza zamena alata bez gubljenja vremena

Zahvaljujući priloženom ključu, brza zamena burgija je jednostavna i efikasna. Više nećeš gubiti vreme na menjajući burgije, već ćeš se moći fokusirati na posao koji obavljaš. Sa lakom zamjenom alata, moći ćeš da radiš brže i efikasnije nego ikada pre.

Snažan motor za bušenje različitih materijala

Ova bušilica je opremljena snažnim električnim komutatorskim motorom snage 500 W, što obezbeđuje dovoljno snage za bušenje različitih materijala. Bez obzira da li bušiš drvo, čelik ili beton, ova bušilica će to raditi sa lakoćom. Oduševićeš se njenom snagom i efikasnošću.

Visoki performansi za sve tvoje projekte

Sa kapacitetom bušenja do 20 mm u drvetu, 10 mm u čeliku i 13 mm u betonu, ova bušilica je pravi izbor za sve tvoje projekte. Opremljena je impresivnim brojem obrtaja i udaraca, što je čini svestranom i efikasnom. Bez obzira na zahtevnost projekta, ova bušilica će zadovoljiti tvoje potrebe i omogućiti ti postizanje odličnih rezultata.

Unapredi svoj alatni arsenal sa Villager bušilicom VLN 253

Ova Villager električna vibraciona bušilica pruža ti snag i preciznost potrebnu za sve vrste bušenja. Sa dva režima rada, možeš lako preći sa klasičnog na udarno bušenje, što je čini idealnom za rad na različitim materijalima. Udobnost i kontrola su osigurani zahvaljujući ergonomski dizajniranoj podesivoj ručki i dubinskim ograničenjima koja pomažu održati tačnu dubinu bušenja.

Lako zamijeni alat i nastavi sa radom

Zamena alata nikada nije bila lakša, zahvaljujući ključu koji dolazi uz bušilicu. Možeš brzo i efikasno menjati burgije bez prekida u radu. Ova funkcija omogućava neprekidan i besprekoran rad, tako da možeš nastaviti sa svojim projektima bez ikakvih ometanja. Uštedi vreme i energiju uz ovu funkcionalnost.

Snaga i performanse za širok spektar zadataka

Ova bušilica ima kapacitet prihvatanja burgija od 0.8 do 13 mm i može bušiti do 20 mm u drvetu, 10 mm u čeliku i 13 mm u betonu. Njena visoka brzina obrtaja i udaraca garantuju efikasnost i brzinu pri radu. Ipak, težina od samo 2.1 kg omogućava ti lakoću korišćenja i manje naprezanje tokom dužeg perioda rada. Sa ovom bušilicom, nema zadatka koji ne možeš obaviti sa lakoćom i efikasnošću.

Opremi se kvalitetnim alatom za uspešne projekte

Nemoj propustiti priliku da unaprediš svoj alatni arsenal sa Villager električnom vibracionom bušilicom VLN 253. Otkrij kako kvalitetan alat može olakšati tvoje projekte i učiniti ih prijatnijim. Naruči odmah i osiguraj sebi partnera u radu na kojeg možeš da se osloniš!

Villager Villager bušilica VLN 253 500WID: EK000564979
Karakteristike
Tip napajanja
Električno

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.