Eponuda.ba
Moj profil

Villager bušilica VLN 257

od 74,90 KM
Snaga: 710 WPrihvat: 13mmGarancija: 3 godina/e
Brend:Villager

Villager bušilica VLN 257

Opis i karakteristike

DVOJNI REŽIM RADA:

Električna vibraciona bušilica Villager VLN 257 nudi dva načina rada: redovno bušenje i bušenje sa čekićem. Idealan je za različite materijale kao što su drvo, beton i čelik, pružajući vam fleksibilnost u radu.

VISOKA SNAGA:

Sa snagom od 710 W i maksimalnom brzinom od 2800 rotacija u minuti, ova bušilica garantuje efikasnost i brzinu, čineći vaše projekte lakšim i bržim.

PRECIZNOST:

Sa podesivom ručkom i meračem dubine, Villager VLN 257 vam omogućava da bušite sa izuzetnom preciznošću. Dodatna ručka doprinosi stabilnosti i kontroli, što je ključno za tačan rad.

KOMPAKTNA I LAGANA:

Sa težinom od samo 2,3 kg, ova bušilica je izuzetno praktična za nošenje i rukovanje, omogućavajući vam da radite bez umora i sa većom lakoćom.

PODESIVA DRŠKA I DUBINA:

Podesiva ručka i kontrola dubine omogućavaju vam da prilagodite alat prema potrebama posla, dodatno povećavajući efikasnost i udobnost tokom rada.

Villager VLN 257 električna vibraciona bušilica je pouzdan alat koji će vam pomoći da s lakoćom izvršite različite zadatke bušenja. Njegova robusna konstrukcija i dvostruki način rada čine ga idealnim za rad na različitim materijalima. Sa snagom od 710 W, ova bušilica osigurava visoku efikasnost i brzinu, štedeći vam vrijeme i energiju.

Ergonomski dizajn i dodatna ručka pružaju vam kontrolu i preciznost, dok podesiva ručka i kontrola dubine čine je vrlo prilagodljivom za sve vrste bušenja. Kompaktan i lagan, Villager VLN 257 jednostavan je za nošenje i rukovanje, omogućavajući vam da radite duže bez umora.

Bilo da ste profesionalac ili hobi, ova bušilica će zadovoljiti vaše potrebe za bušenjem. Pouzdanost i pristupačna cijena čine ga odličnim izborom za sve koji traže kvalitetan alat.

Ne propustite priliku da nadogradite svoj alat. Villager VLN 257 je spreman da postane vaš pouzdan partner u svim vašim projektima. Naručite svoj danas i osigurajte da vaš posao bude brz, efikasan i precizan.

Villager Villager bušilica VLN 257
Karakteristike
Tip napajanja
Električno

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.