Eponuda.ba
Moj profil

Vox Pekač hljeba BBM4406

175,00 KM
Omega Shop
Naziv proizvoda: Vox Mašina za pečenje kruha BBM4406 Snaga: Sa snažnim motorom od 600 W, ova mašina za pečenje hleba obezbeđuje efikasno i brzo pečenje hleba. Programi: Uživajte u raznim vrstama kruha i tijesta uz 12 različitih unaprijed podešenih programa. LCD ekran: Intuitivni LCD/LED ekran olakšava navigaciju i kontrolu procesa pečenja. Održavanje topline: Funkcija održavanja topline održava temperaturu kruha do 60 minuta nakon pečenja. Funkcija memorije: Čak i u slučaju nestanka struje, vaš
Brend:Vox

Vox Pekač hljeba BBM4406

Trenutno najbolja ponuda:

175,00 KMu Omega Shop

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Vox Mašina za pečenje kruha BBM4406

Snaga: Sa snažnim motorom od 600 W, ova mašina za pečenje hleba obezbeđuje efikasno i brzo pečenje hleba.

Programi: Uživajte u raznim vrstama kruha i tijesta uz 12 različitih unaprijed podešenih programa.

LCD ekran: Intuitivni LCD/LED ekran olakšava navigaciju i kontrolu procesa pečenja.

Održavanje topline: Funkcija održavanja topline održava temperaturu kruha do 60 minuta nakon pečenja.

Funkcija memorije: Čak i u slučaju nestanka struje, vaša podešavanja će biti sačuvana do 15 minuta.

Prepustite se primamljivoj aromi svježe pečenog kruha svakog jutra uz Vox Mini Bread Mašinu za pečenje kruha BBM4406. Ovaj kompaktni aparat za pečenje kruha, pokretan motorom od 600 W, savršen je dodatak vašoj kuhinji. Bilo da više volite klasični bijeli hljeb ili želite eksperimentirati s integralnim i drugim vrstama, 12 unaprijed postavljenih programa pomoći će vam da s lakoćom postignete željene rezultate.

LCD/LED zaslon jednostavan za korištenje čini rukovanje aparatom za kruh lakim, dok funkcija održavanja topline osigurava da uvijek imate topao kruh spreman za obroke. Ne brinite o nestancima struje, jer će memorijska funkcija sačuvati vaša podešavanja do 15 minuta.

Mašina za pečenje dolazi sa nelepljivom uklonjivom posudom obloženom teflonom, što je čini lakim za čišćenje i održavanje. Pribor kao što su merna šolja i kašika olakšavaju pripremu sastojaka. Prozirno staklo i LED indikatori omogućavaju vam da pratite proces pečenja bez otvaranja poklopca.

Učinite Vox mini mašinu za pečenje hleba BBM4406 neizostavnim delom vaše kuhinje. Isprobajte različite recepte i svaki dan uživajte u ukusu domaćeg kruha. Kliknite i naručite svoj mini pekač kruha već danas!

Vox Pekač hljeba BBM4406
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.