Eponuda.ba
Moj profil

Xiaomi Smart Tower Heater Lite EU

od 165,00 KM
Keramička grijalica snage 2000 W kojoj treba 3 sekunde kako bi se zagrijala odličan je uređaj za grijanje stambenog ili uredskog prostora. Ima širokokutni dovod zraka od 70 stupnjeva uz laganu i nisku buku te 4 načina rada koji zadovoljavaju različit...Pročitaj više
Brend:Xiaomi

Xiaomi Smart Tower Heater Lite EU

Opis i karakteristike

Predstavljamo Xiaomi Smart Tower Heater Lite

Zakoračite u svijet topline uz Xiaomi Smart Tower Heater Lite, kompaktan, ali snažan keramički grijač dizajniran da pruži udobnost i udobnost u vašem domu ili uredu. Sa impresivnom snagom od 2000 W, ovaj inovativni grijač se zagrijava za samo 3 sekunde, osiguravajući da nikada nećete ostati na hladnoći.

Raznovrsni načini grijanja

Ovaj pametni grijač nudi četiri različita načina rada prilagođena vašim specifičnim potrebama: Konstantna temperatura, Vruće, Toplo i Prirodno. Bilo da je prohladna zimska noć ili blag jesenji dan, lako možete podesiti postavke grijanja kako biste stvorili savršeni ambijent za svaku priliku.

Tiha operacija šapatom

Uživajte u mirnoj toplini jer Smart Tower Heater Lite radi na izuzetno niskom nivou buke od samo 41 dB(A). Nježno strujanje zraka djeluje kao umirujući bijeli šum, pomažući vam da se fokusirate na čitanje ili da se opustite u miru.

Pametna kontrola temperature

Sa mogućnošću održavanja stabilnog temperaturnog raspona od 22-28°C, imate luksuz da bez napora upravljate svojim okruženjem. Upravljajte grijačem daljinski putem glasovnih komandi koristeći Ok Google i Alexa, ili putem aplikacije Mi Home direktno sa svog pametnog telefona, što vam omogućava da prilagodite postavke s bilo kojeg mjesta u vašem domu.

Portable Design

Kompaktan i lagan, Smart Tower Heater Lite može se udobno postaviti na pod ili čak na sto. Njegov elegantan dizajn osigurava da se neprimjetno uklapa u svaku prostoriju, dok njegova prenosivost olakšava premještanje iz jednog prostora u drugi.

Višestruke sigurnosne karakteristike

Dajući prioritet vašoj sigurnosti, grijač je opremljen raznim ugrađenim sigurnosnim zaštitama, pružajući bezbrižnost vama i vašoj porodici. To znači da možete uživati u toplini koju pruža bez brige o potencijalnim opasnostima.

specifikacije:
  • Snaga: 2000W
  • Radna temperatura: 5°C do 45°C
  • Nivo buke: 42 dB(A)
  • Povezivanje: 2.6GHz WiFi
  • Upotreba: Unutarnji prostori, mogu se postaviti na pod ili na sto
  • Dimenzije: 184 x 184 x 500 mm

Pretvorite svoj životni ili radni prostor u toplo utočište uz Xiaomi Smart Tower Heater Lite. Prihvatite udobnost, udobnost i sigurnost već danas!

Xiaomi Grijalica SMART TOWER HEATER LITE
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.