Eponuda.ba
Moj profil

Zilan Ovlaživač sa osvježivačem zraka, 65 W, 4 lit. - ZLN3406

129,90 KM
Dstore
Hlađenje i osvježavanje zrakaKapacitet spremnika od 4 litraTri brzine rada ventilatoraSpremnici za zamrzavanje vodePročitaj više
Brend:Zilan

Zilan Ovlaživač sa osvježivačem zraka, 65 W, 4 lit. - ZLN3406

Trenutno najbolja ponuda:

129,90 KMu Dstore

Opis i karakteristike

Zilan Ovlaživač sa Osveživačem Vazduha, 65W, 4 Lit. - ZLN3406

Ostanite hladni i osvježeni uz Zilan Ovlaživač sa Osveživačem Vazduha. Ovaj moćni uređaj kombinuje funkcije hladnjaka i ovlaživača zraka, savršen za vruće ljetne dane ili suhe zatvorene prostore.

Sa kapacitetom od 4 litre, ovaj model ZLN3406 osigurava kontinuirano dovod hladnog, pročišćenog i vlažnog zraka. Ugrađeni tajmer vam omogućava da podesite uređaj da radi do 7,5 sati, pružajući praktičnost i energetsku efikasnost.

Uz tri postavke brzine, lako možete podesiti protok zraka prema vašim željama. Funkcija osciliranja pomaže u ravnomjernoj distribuciji zraka po prostoriji, osiguravajući da svaki kut bude pokriven.

Zilan Ovlaživač sa Osveživačem Vazduha uključuje i dva kertridža za vodu za zamrzavanje, što vam omogućava da uživate u dodatnom efektu hlađenja. Indikator nivoa vode vam omogućava da pratite preostalu vodu u rezervoaru od 4 litre, osiguravajući nesmetan rad.

Dizajniran imajući na umu mobilnost, ovaj uređaj dolazi sa četiri točka, što ga čini lakim za kretanje i postavljanje gdje god vam je najpotrebnije.

Budite sigurni u kupovinu, jer Zilan Ovlaživač sa Osveživačem Vazduha ima 2 godine garancije koja pokriva sva vaša prava potrošača, u skladu sa zakonima o zaštiti potrošača.

Podignite svoj životni prostor uz Zilan Ovlaživač sa Osveživačem Vazduha, pružajući vam trenutno olakšanje i savršenu atmosferu tokom vrućih dana.

EAN: 6423154023406

Zilan Ovlaživač sa osvježivačem zraka, 65 W, 4 lit. - ZLN3406
Karakteristike
Brend

Ovlaživači zraka istog cjenovnog ranga

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.