Eponuda.ba
Moj profil

Bosch Kuhinjski robot MUMS2AW00

od 247,90 KM
Boja: Bijela / Snaga: 700w / 4 Brzine
Brend:Bosch

Bosch Kuhinjski robot MUMS2AW00

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Bosch kuhinjski robot MUMS2AW00, (4242005252114)

Učinite svoje iskustvo kuvanja praktičnijim i ugodnijim uz Bosch kuhinjski robot MUMS2AW00. Ovaj svestrani kuhinjski aparat dizajniran je da pojednostavi vaše zadatke kuhanja i uštedi vam dragocjeno vrijeme. Uz niz inovativnih funkcija i dodataka, pruža izvanredne performanse i izuzetnu lakoću korištenja.

Lako čišćenje sa priborom koji se može prati u mašini za sudove

Čišćenje nakon kuhanja može biti muka, ali više ne. Bosch kuhinjski robot MUMS2AW00 dolazi sa priborom koji se može prati u mašini za sudove, što čišćenje čini lakim. Jednostavno ih stavite u mašinu za pranje sudova i uživajte u lakom i praktičnom čišćenju. Sa ovom funkcijom koja štedi vrijeme, možete provesti više vremena radeći ono što volite.

Stabilnost i sigurnost sa gumenim stopalima

Vaša sigurnost je naš glavni prioritet. Bosch kuhinjski robot MUMS2AW00 opremljen je gumenim nožicama koje pružaju poboljšanu stabilnost i sprečavaju pomeranje uređaja tokom rada. Dodatno, pokrivene pogonske jedinice osiguravaju visoke sigurnosne standarde, dok zaštita motora od slučajnog ponovnog pokretanja sprječava bilo kakvo neplanirano aktiviranje motora.

Snažan motor za jednostavnu pripremu tijesta

Priprema tijesta nikada nije bila lakša. Bosch kuhinjski robot MUMS2AW00 ima snažan motor koji bez napora obrađuje čak i gusto tijesto. Možete jednostavno pripremiti velike količine sastojaka bez ikakvog čekanja ili ugrožavanja kvalitete. Recite zbogom višestrukim koracima obrade i pozdravite savršene rezultate pečenja.

Plastična posuda posebnog oblika

Dobra posuda može napraviti značajnu razliku u vašim rezultatima pečenja. Plastična posuda specijalnog oblika Bosch Kitchen Robot MUMS2AW00 savršeno nadopunjuje priložene dodatke, osiguravajući optimalno miješanje i miješenje. Sa svojim vrhunskim svojstvima toplotne izolacije, ova posuda je pogodna za male i velike količine sastojaka, što je čini idealnom za širok spektar potreba za pečenjem.

Savršeno izmiješano tijesto sa 3D planetarnim miješanjem

Zahvaljujući jedinstvenoj funkciji 3D Planetary Mixing, vaši sastojci će uvijek biti temeljito izmiješani. Kretanje u tri smjera istovremeno osigurava da se ništa ne lijepi za stranice posude, što rezultira savršeno izmiješanim tijestom svaki put.

Jednostavna i brza priprema sa četiri postavke brzine

Bosch kuhinjski robot MUMS2AW00 nudi četiri pojedinačne postavke brzine i pulsnu funkciju, što vam omogućava da lako prilagodite brzinu prema vašim potrebama kuhanja ili pečenja. Uz ove raznovrsne opcije brzine, priprema vaših omiljenih jela bit će laka.

Uključuje set za pečenje za beskrajne mogućnosti

Ne dozvolite da pogrešni nastavci ometaju vaše planove za pečenje. Bosch kuhinjski robot MUMS2AW00 dolazi sa setom za pečenje koji uključuje metlice za mućenje i miješanje, kao i kuku za tijesto. Ovaj svestrani set vam omogućava da bez napora pripremite razne pečene proizvode, od lepršavih kolača do teškog tijesta. Sav pribor se može prati u mašini za sudove, što omogućava lako čišćenje.

Zgodno odlaganje kablova

Recite zbogom neredu kablova. Bosch kuhinjski robot MUMS2AW00 je dizajniran sa posebnim odeljkom za jednostavno i praktično skladištenje kablova. Nema više skrivanja kablova ili suočavanja sa zapetljanim kablovima. Uživajte u čistom i uređenom kuhinjskom radnom prostoru.

Poboljšajte svoje iskustvo u kuvanju i pečenju uz Bosch kuhinjski robot MUMS2AW00. Njegov moćni motor, svestrani dodaci i funkcije prilagođene korisniku čine ga bitnim dodatkom svakoj modernoj kuhinji. Nabavite svoje danas i otključajte svoju kulinarsku kreativnost.

BOSCH Kuhinjski robot MUMS2AW00
Karakteristike
Snaga u W
700
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.