Eponuda.ba
Moj profil

Bosch MES-25G0 SOKOVNIK

od 275,00 KM
Priključna snaga: 700 WXL otvor (73 mm) za brzu pripremu soka od cijelih plodova voća i povrćaMicro filter cjediljka od nerđajućeg čelikaAluminijumski zatvarač služi za visoku sigurnostUniverzalno prikladan za voće i povrćeUdobnost korišćenjaPraktičan izliv soka uz funkciju DripStop sprečava kapljanje po ceđenju soka i tokom rada ostaje čistVelika posuda za pulpu veličine 2 l2 radna stepena za meko i tvrdo voćeAutomatsko izbacivanje sadnog mesaEasy storage: integrisan prostor za odlaganje kabla
Brend:Bosch

Bosch MES-25G0 SOKOVNIK

Opis i karakteristike

Priključna snaga: 700 WXL otvor (73 mm) za brzu pripremu soka od cijelih plodova voća i povrćaMicro filter cjediljka od nerđajućeg čelikaAluminijumski zatvarač služi za visoku sigurnostUniverzalno prikladan za voće i povrćeUdobnost korišćenjaPraktičan izliv soka uz funkciju DripStop sprečava kapljanje po ceđenju soka i tokom rada ostaje čistVelika posuda za pulpu veličine 2 l2 radna stepena za meko i tvrdo voćeAutomatsko izbacivanje sadnog mesaEasy storage: integrisan prostor za odlaganje kablaBezbjednostSafety Stop: sokovnik će raditi samo ako su svi djelovi pravilno sastavljeni i automatski se isključi tokom rada, ako svi djelovi nisu pravilno namješteni. Ne postoji opasnost od povredaVisoka stabilnost radi gumenih nožicaČišcenje:Jednostavan za čišćenje: svi djelovi su prikladni za čišćenje u mašini za pranje sudovaDodatni pribor koji dolazi uz aparat:Posuda za sok 1,25 l sa separatorom pjenePriložena četka za lako čišćenje sitaGarancija: 2 godine
Karakteristike
Kapacitet posude
1,25 l
Brzine
2
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

12:32nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Bosch MES25G0 video test

Pregled: aparat za pripremu svežeg soka

Nedavno sam kupio aparat za sveže sokove od poznate kompanije. Bio sam uzbuđen što sam ga isprobao, jer sam želeo da imam svež sok bez ikakvih konzervansa. Proizvod je stigao u uredno upakovanoj kutiji, a kada sam ga otvorio, dočekao me je elegantan sokovnik modernog izgleda.

Elegantan dizajn i jednostavnost upotrebe

Aparat za sveže sokove je došao sa četkom, za koju sam kasnije otkrio da je za čišćenje mašine. Veličina sokovnika je bila veća nego što sam očekivao, ali je doprinela čvrstoći i izdržljivosti proizvoda. Postavljanje je bilo lako, jer je bilo potrebno samo staviti voće u za to predviđeni odeljak.

Razočaravajuća ekstrakcija soka

Međutim, moje uzbuđenje je nestalo kada sam počeo da koristim aparat za pripremu svežeg soka. I pored poštovanja uputstava, naišao sam na poteškoće pri vađenju soka iz voća. Pokušao sam više puta, ali svaki pokušaj je dao malo ili nimalo rezultata. Bilo je frustrirajuće, posebno s obzirom na količinu truda koji sam uložio u proces.

Ograničen izlaz soka

Posle nekoliko pokušaja uspeo sam da izvučem oskudnu količinu soka od kilogram i po jabuka. Jedva je bilo dovoljno da se napuni pola litra. Bio sam razočaran neefikasnom ekstrakcijom soka, jer sam očekivao značajniji učinak. Izgledalo je kao traćenje svežeg voća.

Nedosledan učinak

Aparat za sveže sokove nastavio je da me razočara čak i pri kasnijim upotrebama. Bilo da su u pitanju jabuke ili mandarine, rezultati su bili konstantno zadivljujući. Probao sam različite tehnike, pa čak i eksperimentisao sa različitim voćem, ali rezultat je ostao isti - minimalna ekstrakcija soka.

Pozitivne strane:

  • Elegantan i moderan dizajn
  • Jednostavan za postavljanje i upotrebu
  • Čvrsta i izdržljiva konstrukcija

Negativne strane:

  • Poteškoće u ekstrakciji soka
  • Ograničen izlaz soka
  • Nedosledan učinak sa raznim voćem

U zaključku, aparat za sveže sokove koji sam kupio nije ispunio moja očekivanja. Uprkos atraktivnom dizajnu i jednostavnosti upotrebe, mašina se mučila da izvuče dovoljnu količinu soka iz različitog voća. Ograničen izlaz soka i nedosledne performanse učinili su ga nepouzdanom opcijom za one koji traže pouzdano i efikasno iskustvo ceđenja soka. Ne bih preporučio ovaj aparat za sveže sokove drugima.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.