Eponuda.ba
Moj profil

Bosch Ručni mikser MFQ22100S

od 75,00 KM
Snaga uređaja: 375w / 4 brzine+turbo / 2x Metlice / 2x kuke za tijesto
Brend:Bosch

Bosch Ručni mikser MFQ22100S

Opis i karakteristike

Naziv proizvoda: Bosch ručni mikser MFQ22100S

Doživite vrhunsku udobnost dok koristite Bosch ručni mikser MFQ22100S. Dizajniran imajući na umu ergonomiju, ovaj ručni mikser nudi jednostavno rukovanje i za dešnjake i za ljevoruke.

Čišćenje nakon pripreme vaših omiljenih jela je lako. Svi dijelovi miksera, uključujući metlice i metlice, mogu se prati u mašini za sudove, što osigurava brzo i lako čišćenje.

Uživajte u praktičnosti odvojenog dugmeta za izbacivanje za mješalice i praktičnoj funkciji za odlaganje kablova. MFQ22100S predstavlja primjer funkcionalnosti i jednostavnosti.

Vaša sigurnost je naš prioritet. Ovaj mikser je napravljen od materijala bez BPA, što ga čini bezbednim za kontakt sa hranom i korisnim za zdravlje vaše porodice.

Sa dva miksera za mešanje i dve kuke od nerđajućeg čelika za gnječenje, Bosch ručni mikser MFQ22100S osigurava savršene rezultate i čini pripremu tijesta lakim.

Bosch ručni mikser MFQ22100S savršen je spoj moderne tehnologije i praktičnosti. Snažan, ali tih i lagan, ovaj mikser je idealan za svakodnevnu upotrebu. Njegov ergonomski dizajn omogućava pripremu vaših omiljenih recepata bez napora. Uz jednostavno čišćenje, možete provesti više vremena uživajući u okusima koje ste kreirali.

Vaša sigurnost je naš prioritet, tako da je mikser napravljen od materijala koji ne sadrže štetne bisfenole. Uz dodatnu opremu koja dolazi u paketu, bit ćete opremljeni za svaki kulinarski izazov. Ne propustite priliku da ovaj visokokvalitetni alat učinite dijelom vaše kuhinje. Naručite svoj Bosch ručni mikser već danas i podignite svoje kulinarske vještine na viši nivo!

BOSCH Ručni mikser MFQ22100S
Karakteristike
Broj brzina
4
Snaga (u W)
375
Tip miksera
Ručni mikseri
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.