Eponuda.ba
Moj profil

Fg Electronics električna šerpa 6.5L FS-705

95,00 KM
Spektar Online Shop
Snaga: 320 WGarancija: 2 godina/e

Fg Electronics električna šerpa 6.5L FS-705

Trenutno najbolja ponuda:

95,00 KMu Spektar Online Shop

Opis i karakteristike

Fg Electronics aparat za sporo kuvanje - krčko FS705S

Predstavljamo Fg Electronics aparat za sporo kuvanje - krčko FS705S, savršeno rješenje za ljubitelje sporog kuhanja. Sa kapacitetom od 65 litara i snagom od 320 W, ovaj električni štednjak je izrađen od nehrđajućeg čelika i staklenog poklopca.

Neka jela jednostavno imaju bolji ukus nakon dužeg krčkanja na laganoj vatri, ali stajati pored šporeta i stalno mešati kako bi se sprečilo zagorevanje može biti zamorno i dugotrajno.

Uz Fg Electronics aparat za sporo kuvanje - krčko FS705S, sada možete pripremati ukusna sporo kuhana jela bez potrebe da ga stalno nadzirete. Jednostavno podesite željeni nivo grijanja pomoću 3-pozicijske kontrole grijanja i pustite da radi umjesto vas.

Ovaj električni štednjak ima uklonjivu keramičku posudu za kuhanje i serviranje vaših obroka, pružajući praktičnost i svestranost. Lonac ima izdašan kapacitet od 65 litara, što vam omogućava da skuvate velike količine hrane za svoju porodicu ili okupljanja.

Fg Electronics aparat za sporo kuvanje - krčko FS705S ne samo da štedi vrijeme, već i osigurava da vaša jela budu kuhana do savršenstva. Recite zbogom zagorenim ili nedovoljno kuhanim jelima i prepustite se bogatim okusima koje donosi sporo kuhanje.

Nadogradite svoje kulinarsko iskustvo uz Fg Electronics aparat za sporo kuvanje - krčko FS705S i oslobodite se muke sa sporom kuvanjem.

FG električna šerpa 6.5L FS-705
Karakteristike

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.