Eponuda.ba
Moj profil

Fisher Price Fisher Priče Kuća sveznalica

89,90 KM
Aksa
Mekani, umiljati prijatelj spreman je da zabavno učenje nikad ne prestane. Sada s još više pjesmica, zvukova i fraza. Upoznaje vaše dijete s više od 100 prvih riječi dijelovi tijela, boje, oblici i još puno toga! Psićevo srce treperi u ritmu s pjesmicama i u puno boja. Kako se svako dijete razvija svojim vlastitim ritmom, i ovaj Psić ima tehnologiju Razine znanja koja omogućava odabir pjesmica, zvukova i fraza koje najbolje odgovaraju razvojnoj fazi vašeg djeteta. Razina 1 Istraživanje Beba mož

Fisher Price Fisher Priče Kuća sveznalica

Trenutno najbolja ponuda:

89,90 KMu Aksa

Opis i karakteristike

Fisher Price igračka Kuca Sveznalica Mafpp00

Fisher Price kuća Sveznalica jedna je od omiljenih interaktivnih igračaka današnje dece. Stvorena za djecu od 6 do 36 mjeseci, ova kuća uči djecu više od 100 prvih riječi. Igra se odvija dok dijete pritiska nekoliko interaktivnih tačaka na tijelu plišanog psa, a svakim pritiskom pas artikulira riječi poput dijelova tijela, slova, brojeva i boja, sve kroz zabavne fraze i pjesme, kojih ima više od 75 .

Nova Fisher Price kuća Sveznalica omogućava deci da nauče nove reči, brojeve i pojmove, utičući na njihov motorički razvoj. Kuća je omiljena igračka dece širom sveta. Glas Kuće Sveznalice je sinhronizovan na srpski, što ga čini savršenim za decu koja govore srpski. Igračka je napravljena od prijatnog materijala koji se lako održava.

Nova Kuca Sveznalica dolazi sa pametnom tehnologijom u tri nivoa učenja:

Nivo 1 - 6 interaktivnih tačaka: Beba može pritisnuti psu ruke, noge, srce, nos, stomak i uši da čuje prve riječi o bojama, slovima i dijelovima tijela.

Nivo 2 - Zabavne faze: Podstiče bebu da broji, pronalazi boje i uči dijelove tijela.

Nivo 3 - Igra transformacije: Kuca Sveznalica inspiriše bebe da se uključe u maštovitu igru dok uče nove reči. Sa Kucom dete može da otpeva više od 75 pesama i nauči 100 novih reči.

Sadržaj učenja se mijenja kako beba raste. Sve fraze i pesme se govore na srpskom jeziku.

Učenje kroz smeh i pesmu, to je Kuca Sveznalica!

DEXY CO Fisher Priče Kuća sveznalica
Karakteristike

Video test / stručna recenzija proizvoda

1:30nov 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Fisher Price Mafpp00 video test

Smejte se i naučite: savršene igračke za učenje

Učenje je uvek mnogo zabavnije sa slatkim umiljatim prijateljem. Zdravo svima, ovde imamo igračke Smej se i uči pametne faze. Svaki od njih se prodaje zasebno.

Sis i Puppy su veoma slični svojim ranijim verzijama interaktivnih plišanih igračaka Laugh and Learn, ali ovog puta imaju nadogradnju Smart Stages. Tehnologija Smart Stages menja uputstva za učenje kako beba raste. Tri nivoa podstiču bebu da istražuje prve zvukove i reči, podstiče ih jednostavnim pitanjima i uključuje se u igru pretvaranja da bi izgradila ranu igru uloga.

Ove slatke igračke pevaju ABC i preko 50 pesama, melodija i fraza. Oni podučavaju brojeve, slova, delove tela i još mnogo toga. Pesme poput "Head Shoulders Knees and Toes" i "Twinkle Twinkle Little Star" su sve uključene.

Ovo je slatka igračka koja je odlična za zabavu i biće zabavan prijatelj za igru vašem mališanu. Sis i Puppy-ju su potrebne duple A baterije koje su uključene, ali su samo za prvu pomoć i preporučujemo vam da ih zamenite za najbolje rezultate. Ova igračka je pogodna za uzrast od 6 do 36 meseci i proizvodi je Fisher Price.

Pozitivne strane:

  • Igračke Laugh and Learn Smart Stages Sis i Puppy su interaktivne i zanimljive, obezbeđujući sate zabave i učenja za bebe i malu decu.
  • Tehnologija Smart Stages osigurava da su uputstva za učenje prilagođena uzrastu i razvojnoj fazi deteta, čineći je igračkom koja raste sa detetom.
  • Širok spektar pesama, melodija i fraza podučava različite koncepte, uključujući brojeve, slova i delove tela.
  • Plišan i umiljat dizajn igračaka čini ih savršenim za maženje i avanture.
  • Uključivanje zamenljivih baterija obezbeđuje da se u igrački može i dalje uživati dugo vremena bez potrebe za stalnom kupovinom baterija.

Negativne strane:

  • Igračke mogu biti previše napredne za veoma male bebe, jer zahtevaju određeni nivo interakcije da bi u potpunosti iskoristili uputstva za učenje.
  • Uključivanje baterija može izazvati zabunu kod nekih roditelja, jer mogu pretpostaviti da je igračka u potpunosti funkcionalna kod njih.
  • Neki roditelji mogu smatrati da se neprekidno pevanje i pozivi ponavljaju ili nerviraju nakon duže upotrebe.

Sve u svemu, igračke Laugh and Learn Smart Stages Sis i Puppy su odlična investicija za roditelje koji žele da svojim bebama i mališanima obezbede interaktivnu i edukativnu igračku. Sa tehnologijom Smart Stage, širokim spektrom pesama i fraza i umiljatim dizajnom, ove igračke će sigurno biti hit i kod dece i kod roditelja.

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.