Eponuda.ba
Moj profil

Lego KOCKICE I TOČKOVI 11014

122,50 KM
Malisicshop.ba
Brend:Lego

Lego KOCKICE I TOČKOVI 11014

Trenutno najbolja ponuda:

122,50 KMu Malisicshop.ba

Opis i karakteristike

Lego LEGO KOCKICE I TOČKOVI 11014
Karakteristike
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

2:23sep 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Lego 11014 video test

Lego Classic 11014 kocke i točkovi: beskrajni sati kreativne zabave

Da li tražite igračku koja će vašoj deci pružiti sate kreativne zabave? Ne tražite dalje od impresivnog seta igračaka Lego Classic Bricks and Wheels 11014. Sa svojih devet inspirativnih ideja za konstrukciju na temu točkova i obiljem dodatnih cigli i delova, ovaj set će sigurno podstaći maštu dečaka, devojčica, pa čak i cele porodice.

Beskrajne mogućnosti

Lego Classic Bricks and Wheels set ima sve što je deci potrebno da naprave model automobila, voza, školskog autobusa, robota, zebru za skejtbord, trkački automobil, zeku u invalidskim kolicima, patku za povlačenje i majmuna na banana skejtbordu. Ova široka paleta opcija osigurava da deci uzrasta od 4 i više godina nikada neće ponestati uzbudljivih stvari za izgradnju i igru.

Ono što izdvaja ovaj set je to što svaki model dolazi sa jednostavnim vodičem za konstrukciju i digitalnim uputstvima za izgradnju. Čak i oni koji grade po prvi put mogu iskusiti radost i ponos konstruisanja sopstvenih Lego igračaka.

Razvijanje ključnih životnih veština

Izgradnja Lego kockica ne samo da pruža zabavu, već i pomaže deci da razviju ključne životne veštine. Lego Classic konstrukcioni setovi podstiču otvorenu igru, podstiču kreativnost i poboljšavaju fine motoričke veštine. Oni stavljaju maštu na vozačko sedište, omogućavajući deci, prijateljima i porodicama da budu kreativni zajedno.

Ovaj visokokvalitetni konstrukcioni set igračaka pršti od kreativnih ideja za nagrađivanje iskustva građenja i igranja. Deca ga takođe mogu kombinovati sa postojećim Lego setovima za još više mogućnosti i sate zabave.

Impresivan poklon za svaku priliku

Sa 653 Lego komada, Lego Classic Bricks and Wheels 11014 predstavlja impresivan poklon za svaku priliku. Pogodan i za dečake i za devojčice od 4 i više godina, ovaj set pruža beskrajnu zabavu i obrazovnu vrednost.

Unutar kutije ćete pronaći zasebne torbe od cigala koje sadrže sve Lego delove potrebne za jednu ili dve konstrukcije. Jednostavno odaberite gradnju, otvorite torbu od cigle i spremni ste za polazak. Komplet takođe uključuje uputstva za izgradnju koja se lako prate, što ga čini dostupnim čak i onima koji prvi put prave građevine.

Pozitivne strane:

  • Širok izbor ideja za izgradnju
  • Podstiče kreativnost i finu motoriku
  • Visokokvalitetni konstrukcioni set
  • Može se kombinovati sa drugim Lego setovima
  • Uključuje uputstva koja se lako prate

Negativne strane:

  • Neka deca mogu izgubiti interesovanje za gradnju nakon što završe sve dizajne
  • Uputstva su možda previše osnovna za iskusne Lego graditelje
  • Veliki broj malih komada mogu biti teški za upravljanje

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.