Eponuda.ba
Moj profil

Lego Orhideja 10311

114,90 KM
Hitponuda.ba
Otkrijte eleganciju LEGO® Creator Expert orhideje - 10311 Prepustite se spokojnom iskustvu gradnje i kreirajte zadivljujući ukrasni komad za svoj dom uz set LEGO Ikone: Orhideja (10311) za odrasle. Uzmite si vremena da pomno izradite svaki detalj prekrasnog bijelog i ružičastog cvijeća, uparen s elegantnom vazom. Ovaj model je inspirisan pravom orhidejom, sa pet delikatnih listova u dnu i dva penjajuća vazdušna korena, nudeći autentičan prikaz lepote prirode. Izradite vlastiti izvrstan aranžman
Brend:Lego

Lego Orhideja 10311

Trenutno najbolja ponuda:

114,90 KMu Hitponuda.ba

Opis i karakteristike

Otkrijte eleganciju LEGO® Creator Expert orhideje - 10311

Prepustite se spokojnom iskustvu gradnje i kreirajte zadivljujući ukrasni komad za svoj dom uz set LEGO Ikone: Orhideja (10311) za odrasle. Uzmite si vremena da pomno izradite svaki detalj prekrasnog bijelog i ružičastog cvijeća, uparen s elegantnom vazom. Ovaj model je inspirisan pravom orhidejom, sa pet delikatnih listova u dnu i dva penjajuća vazdušna korena, nudeći autentičan prikaz lepote prirode.

Izradite vlastiti izvrstan aranžman
Uz set LEGO Orhideja, imate priliku da napravite personalizirano cvjetno remek-djelo. Ovaj ukrasni LEGO set biljaka dizajniran je posebno za odrasle kreatore, pozivajući vas da se uronite u kreativno putovanje.

Prilagodljive karakteristike za jedinstvene displeje
Lako preuredite stabljike, cvijeće, korijenje i listove vašeg modela orhideje kako biste ga prikazali u različitim stilovima. Set uključuje šest velikih cvjetova i dva svježe otvorena cvijeta, sve postavljeno u savremenu rebrastu vazu, što ga čini savršenim akcentom za svaki prostor.

Izuzetan detalj u svakom elementu
Umjetne biljke u ovom setu oponašaju prave sa zadivljujućim realizmom, pokazujući nevjerovatnu pažnju na detalje u obliku i boji. Svaka komponenta je dizajnirana da uhvati suštinu prave orhideje, čineći je divnim dodatkom vašem dekoru.

Savršen poklon ili lično uživanje
Bilo da se želite počastiti ili iznenaditi ljubitelja biljaka u svom životu, ovaj LEGO set je idealan. Rotirajte stabljike i cvijeće po želji i rekonfigurirajte aranžman kako biste stvorili nove cvjetne prikaze koji izazivaju radost u bilo kojem okruženju.

Inspirisan prirodom – istražite kolekciju LEGO Botanicals
Ovaj set je dio serije LEGO Botanicals, koji crpi inspiraciju iz stvarnih biljaka. Izazovite sebe da otkrijete sve elemente na koje utiču drugi setovi skriveni u ovoj prelepoj kolekciji!

Pronađite jedinstvene LEGO elemente unutar
Napravite originalan aranžman s LEGO orhidejom koji upada u oči i ne zahtijeva održavanje. Savršen je kao ukrasni središnji dio u vašem domu ili radnom prostoru.

specifikacije:
- Broj komada: 608
- Preporučena dob: 18+

Lego LEGO Orhideja 10311
Karakteristike
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

14:00sep 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Lego 10311 video test

Kolekcija LEGO Botanicals Orhideja: prelepa konstrukcija

Pozdrav svima! Danas sam uzbuđen da podelim svoju recenziju LEGO Botanicals kolekcije Orhideja. Ovaj set, zasnovan na orhideji phalaenopsis, pruža divno iskustvo izgradnje i zapanjujući finalni proizvod. Hajde da zaronimo u detalje ovog kompleta!

Lagodna izgradnja

Moram reći da je konstrukcija ove LEGO orhideje podjednako zanimljiva kao i gotov proizvod, ako ne i više. Set ne uključuje nijednu minifiguru, ali to uopšte nije problem. Smatrao sam da je proces izgradnje prijatan, posebno zbog raznovrsnosti prebojenih delova koji se koriste. Dizajn seta je izuzetan, sa pametnom upotrebom delova. Izgradnja počinje sa saksijom koja je uključena u set i ima lepu težinu. Osećaj se razlikuje od tipične LEGO plastike zbog teksturiranih delova nagiba. Okrugli oblik i čvrstina saksije doprinose ukupnom taktilnom doživljaju seta.

Mnoštvo preboja

Jedan od vrhunaca ovog seta LEGO orhideja je upotreba raznih prebojenih delova. Tamnozeleni delovi nadstrešnice helikoptera, koji se obično viđaju u LEGO setovima, ovde su prenamenjeni, dodajući dašak jedinstvenosti. Komadi maslinaste boje koji se koriste za korenje neprimetno se uklapaju. Glavni listovi su izgrađeni koristeći prepoznatljive komade čvrste tamnozelene boje. Cenim što set nudi opciju dodavanja labavih komadića kao supstrata u lonac, stvarajući realističan prikaz iseckane kore. Boje koje se koriste u ovom setu su dobro usklađene, što rezultira vizuelno prijatnom konstrukcijom.

Realistične stabljike i prelepi cvetovi

Stabljike orhideje su prvenstveno napravljene od Technic komada. Uključivanje komada igle sa trenjem u tamno sivoj boji dodaje stabilnost i poboljšava ukupan izgled stabljika. Tamnozeleni komad izdanaka na kraju stabljike je odličan dodatak, i mogu zamisliti da ga koristim za stvaranje lišća u skali od male slike. Komplet pruža predloge za različite rasporede stabljika, nudeći raznolikost u načinu na koji se orhideja može prikazati. Sami cvetovi su fantastični; oni koriste niz delova da bi postigli realističan izgled. Upotreba ramenih ploča sistema za izgradnju likova i stvorenja za glavne latice, pokazuje kreativnost dizajnerskog tima. Otisak na glavi Demogorgona koji se koristi za manje cvetove je izuzetan.

Čvrsto inženjerstvo i kompletna prezentacija

Inženjering ovog LEGO kompleta orhideja je vrhunski. Uključivanje kočića ne samo da dodaje stabilnost, već i odražava realnost načina na koji se brine o orhidejima. Konstrukcija čitavog kompleta je dobro osmišljena, osiguravajući da orhideja izgleda i oseća se uverljivo iz svih uglova. Težina lonca osigurava da se set ne prevrne lako. Komplet takođe pruža kompletnu prezentaciju, bez vidljivih neželjenih boja i mogućnost preuređenja cveća kako bi se stvorio drugačiji izgled.

Pozitivne strane:

  • Ugodna izrada sa zanimljivim prebojenim komadima
  • Zadivljujući dizajn i realistična reprezentacija
  • Uključivanje čvrstog lonca sa teksturom
  • Visokokvalitetni cvetovi i kreativna upotreba delova
  • Izdržljiva konstrukcija i više opcija prikaza

Negativne strane:

  • Nešto viša cena u poređenju sa sličnim LEGO cvetnim setovima
  • Nije uključena vaza ili baza
  • Ograničena dostupnost prebojenih komada

U zaključku, LEGO Botanicals Collection Orchid je fantastičan set koji nudi divno iskustvo izgradnje i prelep finalni proizvod. Uprkos nekoliko manjih nedostataka, kao što su viša cena i nedostatak vaze ili postolja, ovaj set vredi svaki peni. To je savršen poklon ili šarmantan izložbeni komad u bilo kom okruženju. Pažnja posvećena detaljima, pametno korišćenje delova i čvrsta konstrukcija čine ovu LEGO orhideju neophodnom i za LEGO entuzijaste i za ljubitelje botaničke lepote!

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.