Eponuda.ba
Moj profil

Lego Parni voz 10874

149,90 KM
Hitponuda.ba
Brend:Lego

Lego Parni voz 10874

Trenutno najbolja ponuda:

149,90 KMu Hitponuda.ba

Opis i karakteristike

Lego LEGO Parni voz 10874
Karakteristike
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

7:15okt 2023Vrijeme čitanja: 3 min

Lego 10874 video test

Recenzija: Set 10874 Parni voz

Danas pregledamo Set 10874 Parni voz. Ovaj set je objavljen 2018. godine i sadrži 59 komada. Očekivano, radi se o Duplo kompletu sa vozovima. Hajde da detaljnije pogledamo njegove karakteristike i vidimo šta može da uradi.

Iskustvo raspakivanja

Komplet dolazi upakovan u kartonsku kutiju, koja je zapečaćena kako bi se osiguralo da je sadržaj zaštićen tokom transporta. Pomalo je ironično da komplet dizajniran za malu decu zahteva oštre predmete, jer unutra nema kesica i sve je labavo. Međutim, delovi su prilično veliki i dobro dizajnirani, sa pločicom za stazu koja doprinosi ukupnoj estetici.

Sadržaj seta

Set uključuje 12 zakrivljenih komada, nekoliko ravnih komada sa pričvršćenom osnovnom pločom, šasiju voza, labave ploče, dva dijagonalna dela i masivnu šasiju voza u posebnoj torbi. Pored toga, tu su uputstva i oznaka upozorenja. Zanimljivo je da ovaj set zahteva četiri baterije, što ga čini sistemom od šest volti. Čini se da deli tehnologiju sa Lego-ovim uključenim sistemom, o čemu svedoče boja svetla i dugmeta za napajanje, kao i mogućnost povezivanja sa aplikacijom.

Baza voza

Baza voza ima osovinu koja se pokreće okretanjem oba točka istovremeno. Takođe ima senzor svetlosti kojim upravlja odrasla osoba, dugme za napajanje i svetlosnu traku na prednjoj strani. Međutim, na ovoj strani voza postoji samo jedna kuka za povezivanje dodatnih vagona. Komplet takođe uključuje akcione cigle koje se spuštaju u stazu i mogu se gurnuti. Ove cigle su nešto tanje od običnih Duplo delova da bi se omogućilo lako uklanjanje. Čvorište voza ima senzor boje na dnu koji očitava ove cigle i u skladu s tim menja ponašanje voza.

Funkcionalnost

Da biste koristili voz, jednostavno pritisnite dugme za napajanje i izaberite pravac. Voz znatno usporava u krivinama zbog čvrste osovine. Ako ga držite na mestu, zaustaviće se, a okretanje smera je jednostavno kao pritiskanje drugog dugmeta. Prednja osovina voza sadrži enkoder koji detektuje kretanje, tako da ako podignete voz, a osovina se ne okreće, automatski će se isključiti kako bi se produžio vek baterije.

Akcione kockice

Akcione cigle stupaju u interakciju sa vozom na osnovu njihove boje, koju očitava senzor boje. Zanimljivo je da nema potrebe za bilo kakvom elektronskom ili RFID tehnologijom; bilo koji predmet iste boje i veličine će biti dovoljan. Možete čak koristiti i komad papira slične boje, i on će funkcionisati jednako dobro.

U zaključku, Set 10874 Parni voz nudi zabavno i interaktivno iskustvo igre za malu decu. Sa svojim kontrolama lakim za korišćenje i jednostavnim, ali privlačnim funkcijama, pruža sate zabave. Dozvolite vašim mališanima da istraže svet vozova uz ovaj divan Duplo set.

Pozitivne strane:

  • Veliki, dobro dizajnirani komadi
  • Interaktivne akcione cigle
  • Kontrole jednostavne za upotrebu

Negativne strane:

  • Potrebne su baterije
  • Ograničenje povezivanja automobila samo na jednu stranu voza
  • Krivine usporavaju brzinu voza

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.