Eponuda.ba
Moj profil

Hp laptop 250 G9, 6S6K4EA

699,00 KM
Tehnodepo
Pregled proizvoda Otkrijte snagu i prenosivost HP Laptop 250 G9, kompaktnog uređaja dizajniranog i za produktivnost i za zabavu. Sa svojim elegantnim crnim dizajnom i impresivnim specifikacijama, ovaj laptop je savršen za studente i profesionalce. Display Features Laptop se može pohvaliti živopisnim 15,6" Full HD ekranom protiv odsjaja, koji pruža zapanjujuće vizuelne efekte rezolucije 1920 x 1080. Bilo da gledate filmove ili prisustvujete virtuelnim sastancima, vaš sadržaj će izgledati jasno i
Brend:Hp

Hp laptop 250 G9, 6S6K4EA

Trenutno najbolja ponuda:

699,00 KMu Tehnodepo

Opis i karakteristike

Pregled proizvoda

Otkrijte snagu i prenosivost HP Laptop 250 G9, kompaktnog uređaja dizajniranog i za produktivnost i za zabavu. Sa svojim elegantnim crnim dizajnom i impresivnim specifikacijama, ovaj laptop je savršen za studente i profesionalce.

Display Features

Laptop se može pohvaliti živopisnim 15,6" Full HD ekranom protiv odsjaja, koji pruža zapanjujuće vizuelne efekte rezolucije 1920 x 1080. Bilo da gledate filmove ili prisustvujete virtuelnim sastancima, vaš sadržaj će izgledati jasno i jasno.

Performanse procesora

Pokrenut procesorom Intel Celeron N4500, ovaj laptop ima dvije jezgre i keš memoriju od 4MB, osiguravajući neometano obavljanje više zadataka i efikasne performanse. Sa osnovnom brzinom od 1,1 GHz i mogućnošću povećanja do 2,8 GHz, pruža potrebnu snagu za svakodnevne računarske zadatke.

Memorija i pohrana

Opremljen sa 8 GB DDR4 RAM-a koji radi na 2933 MHz, HP Laptop 250 G9 može neprimjetno podnijeti više aplikacija. Njegov SSD od 256 GB nudi dovoljno prostora za skladištenje vaših datoteka i programa, a istovremeno pruža brz pristup podacima i vrijeme pokretanja.

Grafičke mogućnosti

Uživajte u integrisanoj Intel UHD grafici, koja je savršena za opušteno igranje igara i reprodukciju medija. Ovaj laptop olakšava oživljavanje vaših vizuelnih prikaza, bilo da uređujete fotografije ili pretražujete internet.

Audio i povezivanje

Ugrađeni mikrofon i zvučnici poboljšavaju vaše audio iskustvo, bilo da ste u video pozivu ili gledate svoje omiljene emisije. Ostanite povezani uz Bluetooth i niz Wi-Fi standarda, uključujući 802.11a/b/g/n/ac, osiguravajući pouzdane i brze bežične veze.

Portovi i interfejsi

Povežite svoje uređaje bez napora sa više portova, uključujući jedan HDMI port, dva USB 3.2 Gen 1 Type A porta i jedan USB 3.2 Gen 1 Type C port. Ovo svestrano povezivanje osigurava da možete lako upravljati dodatnim perifernim uređajima i ekranima.

Dodatne karakteristike

Sa numeričkom tastaturom za dodatnu funkcionalnost i jednostavnost, ovaj laptop je dizajniran da poboljša vašu produktivnost. Sa kapacitetom baterije od 41Wh i težinom od samo 1,74 kg, svoj HP Laptop 250 G9 možete ponijeti bilo gdje s lakoćom.

Zaključak

Sve u svemu, HP Laptop 250 G9 je pouzdan i efikasan izbor za svakoga kome je potreban svestrani tehnički pratilac. Njegove robusne performanse, moderan dizajn i sveobuhvatne karakteristike čine ga istinski istaknutim u svijetu prijenosnih računala.

Hp HP laptop 250 G9, 6S6K4EA
Karakteristike
Grafička karta
Integrisana
Ram memorija
8GB
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.