Eponuda.ba
Moj profil

Krups Aparat za esspreso kafu, 1450W, Virtuoso - XP442C11

od 335,00 KM
Krups Espresso aparat XP442C11 je savršen izbor za sve ljubitelje kvalitetnog espressa. Ovaj aparat kombinuje snagu pare i pumpe da bi vaša kafa bila bogata i kremasta. Svi vaši omiljeni napici od sada će biti pripremljeni do savršenstva.Jedna od naj...Pročitaj više
Brend:Krups

Krups Aparat za esspreso kafu, 1450W, Virtuoso - XP442C11

Opis i karakteristike

Predstavljamo Krups XP442C11 Virtuoso Coffee Press, crna/srebrna

Doživite udobnost svježe skuvane kafe za samo nekoliko minuta uz Krups XP442C11 Virtuoso Coffee Press. Ovaj aparat za kafu je dizajniran da vaša jutra učini lakšim i ugodnijim.

Prilagodite svoju kafu

Ova svestrana mašina kompatibilna je sa mlevenom kafom, omogućavajući vam da eksperimentišete sa različitim ukusima i jačinama. Bilo da više volite hrabru i intenzivnu kafu ili blažu šoljicu kafe, Krups XP442C11 daje vam slobodu da prilagodite ukus po svom ukusu.

Praktičan bokal za kafu

Bokal za kafu je oblikovan kao šolja, što olakšava točenje i uživanje u kafi odmah nakon kuvanja. Nema više prebacivanja u drugu posudu - jednostavno sipajte i uživajte u svakom gutljaju.

Podijelite trenutke sa voljenima

Sa kapacitetom za dvije šoljice, ovaj aparat za kafu je savršen za parove ili male porodice koje vole da zajedno uživaju u kafi. Započnite svoj slobodan dan na pravi način tako što ćete podijeliti toplu šoljicu joea sa najbližima.

Jednostavan za korištenje

Krups XP442C11 dolazi sa jasnim i detaljnim uputstvima, što ga čini odličnim izborom čak i za početnike. Ne morate čekati u redu u kafićima ili gubiti vrijeme na putovanje do posla - vaše omiljeno piće je sada dostupno u udobnosti vašeg doma.

Nadogradite svoje iskustvo kafe uz Krups XP442C11 Virtuoso Coffee Press. Uživajte u pogodnostima brzog i ukusnog espressa kod kuće. Prilagodite jačinu i ukus po svom ukusu koristeći svoju omiljenu mlevenu kafu. Njegov praktičan vrč za kafu u obliku šolje osigurava iskustvo ispijanja kafe bez problema. Sa svojim kapacitetom za dvije šoljice, ova mašina je savršena za dijeljenje trenutaka sa partnerom ili pripremu kafe za goste. Priloženo uputstvo za upotrebu koje je jednostavno za upotrebu će vas voditi kroz sve njegove karakteristike, tako da možete uživati u savršenom espressu kod kuće. Krups XP442C11 Virtuoso Coffee Press - čini da svaki trenutak uz kafu bude ugodan.

Krups Krups Aparat za esspreso kafu, 1450W, Virtuoso - XP442C11
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Aparati za espresso
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.