Eponuda.ba
Moj profil

Lego Igračka automobil policijski 60312

23,95 KM
Penny Shop
Prestigni lopove iz LEGO Cityja u ovom brzom policijskom automobilu. Pogledaj široke naplatke, proširene branike i super prednja svjetla. Čim zlikovci vide ovaj auto, morat će se zaustaviti! Uzmi svjetiljku, stavi policijsku kapu, uskoči i kreni u gra...Pročitaj više
Brend:Lego

Lego Igračka automobil policijski 60312

Trenutno najbolja ponuda:

23,95 KMu Penny Shop

Opis i karakteristike

Prestigni lopove iz LEGO Cityja u ovom brzom policijskom automobilu. Pogledaj široke naplatke, proširene branike i super prednja svjetla. Čim zlikovci vide ovaj auto, morat će se zaustaviti! Uzmi svjetiljku, stavi policijsku kapu, uskoči i kreni u gra...Pročitaj više

LEGO Igračka automobil policijski 60312
Karakteristike
Brend

Video test / stručna recenzija proizvoda

11:10sep 2023Vrijeme čitanja: 2 min

Lego 60312 video test

Pregled kompleta Lego City Policijski automobil

U ovom videu ću pogledati komplet Lego City policijskih kola, set broj 60312. Ima 94 komada. E sad, stvari u policijskom gradu nisu nešto što me strašno zanima, ali želeo sam da pogledam ovaj set i uporedim ga sa nekim drugim setovima u ovoj skali. Dakle, hajde da ga otvorimo, sastavimo i podeliću svoje mišljenje o tome.

Minifigura i policijski auto

Komplet uključuje minifiguru policajca koja nosi kravatu i zakopčanu košulju. Štampa na figuri je dobra, sa metalnom značkom i voki-toki elementom. Sam policijski auto je komplet šest širine, lepog dizajna i čvrste konstrukcije. Gradnja je bila brza i lako se spojila. Automobil ima svetlosnu traku na vrhu, lepu rešetku na prednjoj strani i nešto izduvnih gasova i svetla pozadi. Točkovi se lepo okreću, a sve u svemu, automobil je dobro napravljen. Set takođe uključuje neke dodatne delove, kao što su providne plave zaobljene pločice i kosine. Proizvodni rad i pažnja posvećena detaljima su dobri, što ovu igračku čini odličnom igračkom za one koji uživaju u Lego setovima sa policijskim temama.

Vrednost i zaključak

U poređenju sa drugim setovima Lego City u istom cenovnom rangu, ovaj je na nivou u smislu vrednosti. Međutim, više volim komplete koji nude više raznolikosti, kao što su životinje i pejzaži zajedno sa vozilom. Set policijskih automobila Lego City je osnovni, ali uslužan za one koji uživaju u igračkama na temu policije. Iako nije moj lični favorit, dobar je izbor za mlađe pojedince ili kao povoljna opcija. Sve u svemu, set nudi pristojnu vrednost za cenu, posebno kada se kupuje na akciji.

Pozitivne strane:

  • Dobra vrednost za cenu
  • Pristojan kvalitet proizvodnje
  • Čvrsta konstrukcija i dizajn
  • Odlična opcija za ljubitelje igračaka na temu policije
  • Lako se sklapa i igra se

Negativne strane:

  • Ograničena privlačnost za one koji nisu zainteresovani za komplete na temu policije
  • Osnovni dizajn i nedostatak dodatnih funkcija
  • Nije tako impresivno kao drugi setovi od deset dolara
  • Ne ističe se među ostalim Lego City setovima
  • Nedostatak jedinstvenih elemenata ili mogućnosti igranja

Ako uživate u Lego City policijskim setovima, vredi razmisliti o kompletu policijskih automobila Lego City. Nudi igračku po razumnoj ceni sa dobrim kvalitetom proizvodnje. Međutim, ako niste posebno zainteresovani za komplete sa temom policije, možda postoje i drugi Lego setovi koji su vam privlačniji. 

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.