Eponuda.ba
Moj profil

MAX KLIMA MAC12IAWL INVERTER

od 566,10 KM
MAX klima uređaj MAC12IAWL Inverter Tražite pouzdan i ekonomičan način da održite idealnu klimu u svom prostoru? MAX MAX MAC12IAWL inverter klima uređaj je savršen izbor za vas. Zahvaljujući inverterskoj tehnologiji, ovaj model osigurava konstantnu temperaturu bez nepotrebnih oscilacija, štedeći energiju i smanjujući troškove. A++ klasa energetske efikasnosti garantuje da ćete uživati u ugodnoj klimi bez brige o visokim računima za struju. Bilo da je napolju toplo ili hladno, ovaj uređaj će obe
Brend:MAX

MAX KLIMA MAC12IAWL INVERTER

Opis i karakteristike

MAX klima uređaj MAC12IAWL Inverter

Tražite pouzdan i ekonomičan način da održite idealnu klimu u svom prostoru? MAX MAX MAC12IAWL inverter klima uređaj je savršen izbor za vas. Zahvaljujući inverterskoj tehnologiji, ovaj model osigurava konstantnu temperaturu bez nepotrebnih oscilacija, štedeći energiju i smanjujući troškove.

A++ klasa energetske efikasnosti garantuje da ćete uživati u ugodnoj klimi bez brige o visokim računima za struju. Bilo da je napolju toplo ili hladno, ovaj uređaj će obezbediti da vaš prostor bude baš onakav kakav želite.

Ekološki aspekti su također važni, a upotreba plina R32 čini ovaj klima uređaj ekološki odgovornim izborom. Ne samo da ćete biti zadovoljni njegovim učinkom, već ćete doprinijeti i očuvanju planete.

Ne dozvolite da vas vremenske promjene zateknu nespremne. Opremite svoj dom ili radno mjesto inverterskim klima uređajem MAX MAX MAC12IAWL i uživajte u savršenoj temperaturi tijekom cijele godine. Kliknite i naručite odmah!

Ključne karakteristike:
  • Inverter tehnologija: Ovaj klima uređaj koristi naprednu invertersku tehnologiju, omogućavajući efikasno hlađenje i grijanje prostora uz značajne uštede energije.
  • Energetska efikasnost: Uz energetsku ocjenu A++, MAX MAX MAC12IAWL je jedan od najekonomičnijih modela na tržištu, što rezultira nižim troškovima za vas i boljim za okoliš.
  • Snažno hlađenje i grijanje: Sa kapacitetom hlađenja od 11601 BTU i kapacitetom grijanja od 11942 BTU, ova jedinica osigurava optimalnu temperaturu u svim uvjetima.
  • Ekološki prihvatljiv plin: Klima uređaj koristi plin R32, koji je ekološki prihvatljiviji i doprinosi smanjenju efekta staklene bašte.
  • Visoke performanse: SEER vrijednost od 6,2 za hlađenje potvrđuje visoku efikasnost i performanse jedinice, što ga čini idealnim izborom za vaš dom ili ured.
Max MAX KLIMA MAC12IAWL INVERTER
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.