Eponuda.ba
Moj profil

MAX klima uređaj MAC12IAWH SUPER INVERTER – WIFI

769,90 KM
Masineialati.ba
MAX klima uređaj MAC12IAWH Inverter/grejač spoljne jedinice Predstavljamo MAX klima uređaj MAC12IAWH Inverter/grejač spoljne jedinice. Ova moćna i efikasna klima jedinica dizajnirana je da pruži optimalne performanse hlađenja i grijanja vašeg prostora. Vrhunske performanse hlađenja i grijanja Sa kapacitetom od 12000 BTU, ovaj klima uređaj je savršen za hlađenje malih i srednjih prostorija. Može se pohvaliti impresivnim kapacitetom hlađenja od 11942 BTU, isporučujući snagu hlađenja od 3,5kW (0,8
Brend:MAX

MAX klima uređaj MAC12IAWH SUPER INVERTER – WIFI

Trenutno najbolja ponuda:

769,90 KMu Masineialati.ba

Opis i karakteristike

MAX klima uređaj MAC12IAWH Inverter/grejač spoljne jedinice

Predstavljamo MAX klima uređaj MAC12IAWH Inverter/grejač spoljne jedinice. Ova moćna i efikasna klima jedinica dizajnirana je da pruži optimalne performanse hlađenja i grijanja vašeg prostora.

Vrhunske performanse hlađenja i grijanja

Sa kapacitetom od 12000 BTU, ovaj klima uređaj je savršen za hlađenje malih i srednjih prostorija. Može se pohvaliti impresivnim kapacitetom hlađenja od 11942 BTU, isporučujući snagu hlađenja od 3,5kW (0,8kW-4,1kW). SEER ocjena hlađenja od 6,19 osigurava energetsku efikasnost i uštedu troškova, što mu daje ocjenu energetske klase A++.

Cjelogodišnja udobnost

Ali MAC12IAWH se ne zaustavlja na hlađenju. Također ima funkciju grijanja sa kapacitetom od 12966 BTU, pružajući snagu grijanja od 3,8kW (1,0kW-4,2kW). To ga čini raznovrsnom jedinicom koja vam može pružiti udobnost tokom cijele godine.

Efikasno i ekološki prihvatljivo

Koristeći plin R32, ovaj klima uređaj osigurava efikasan i ekološki prihvatljiv rad. Njegova elegantna bijela boja dodaje dašak modernosti svakom prostoru. Unutrašnja jedinica radi na minimalnom nivou buke od 53 dB(A), pružajući vam tiho i mirno okruženje.

Iskusite izuzetne performanse hlađenja i grejanja, energetsku efikasnost i elegantan dizajn sa MAX klima uređajem MAC12IAWH Inverter/grejač spoljne jedinice. Budite udobni u bilo koje godišnje doba s ovim pouzdanim klima uređajem.

Za više informacija ili da provjerite dostupnost ovog proizvoda, kontaktirajte nas putem telefona ili e-pošte.

Max MAX klima uređaj MAC12IAWH SUPER INVERTER – WIFI
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.