Eponuda.ba
Moj profil

Nutribullet NB907BL NUTRIBULLET PLAVI

199,00 KM
Domod
Iskusite snagu Nutribullet NB907BL Pro Transformirajte svoju zdravstvenu rutinu uz Nutribullet Mešalnik NB907BL Pro. Ovaj elegantni i živopisni plavi blender utjelovljuje kvalitetu i performanse, što ga čini bitnim dodatkom svakoj kuhinji. Opremljen snažnim motorom od 900 W, bez napora pretvara čvrste sastojke u glatke, ukusne smutije, poboljšavajući vašu svakodnevnu pripremu obroka s lakoćom i efikasnošću. Izuzetne performanse Motor od 900 W Nutribullet Pro radi više od samo miješanja; ekstrah

Nutribullet NB907BL NUTRIBULLET PLAVI

Trenutno najbolja ponuda:

199,00 KMu Domod

Opis i karakteristike

Iskusite snagu Nutribullet NB907BL Pro

Transformirajte svoju zdravstvenu rutinu uz Nutribullet Mešalnik NB907BL Pro. Ovaj elegantni i živopisni plavi blender utjelovljuje kvalitetu i performanse, što ga čini bitnim dodatkom svakoj kuhinji. Opremljen snažnim motorom od 900 W, bez napora pretvara čvrste sastojke u glatke, ukusne smutije, poboljšavajući vašu svakodnevnu pripremu obroka s lakoćom i efikasnošću.

Izuzetne performanse

Motor od 900 W Nutribullet Pro radi više od samo miješanja; ekstrahuje hranljive materije svojom ekskluzivnom funkcijom oštrice. Ova inovativna karakteristika osigurava da svaka mješavina oslobađa maksimum vitamina i minerala, što vam omogućava da napunite svoje tijelo hranjivim sastojcima. Pripremite hranljive smutije za manje od 60 sekundi, čineći zdrav život ne samo ciljem, već i prijatnim delom vašeg svakodnevnog života.

Dizajn prilagođen korisniku

Dizajniran za praktičnost, jednostavno podešavanje Nutribullet Pro omogućava svakome da njime rukuje bez napora. Njegov jednostavan i kompaktan dizajn znači da neće zauzimati puno prostora, što ga čini lakim za spremanje u vašoj kuhinji. Sve komponente se lako rastavljaju radi brzog čišćenja, što olakšava održavanje. Jednostavno isperite oštrice sapunom i vodom ili stavite čaše na gornju rešetku mašine za pranje sudova za čišćenje bez muke.

Uključena dodatna oprema

Vaš Nutribullet Pro dolazi sa svime što vam je potrebno da započnete svoj zdravstveni put. Uključuje dvije čaše bez BPA (900 ml i 700 ml) za vaše potrebe miješanja, praktičan ToGo poklopac s otvorom i prsten za ručku za lak transport. Uživajte u smutijima u pokretu bez kompromisa u pogledu ishrane!

Specifikacije
  • Snaga: 900W
  • Boja: Plava
  • Garancija: 2 godine

Unaprijedite svoje iskustvo miješanja uz Nutribullet NB907BL Pro, gdje zdravlje susreće praktičnost i ukus!

Nutribulet NB907BL NUTRIBULLET PLAVI
Karakteristike
Snaga (u W)
900
Tip posude
Plastična

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.