Eponuda.ba
Moj profil

Philips Aparat za brijanje , trimer, OneBlade - QP2721/20

92,00 KM
ProComp.ba
Jedinstvena tehnologija oblikovanja kose Sa Philips aparatom za brijanje, trimerom, OneBlade - QP2721/20, dobijate revolucionarnu tehnologiju koja vam omogućava da oblikujete dlake na licu i podrezujete dlake na telu. Više ne morate koristiti različite trimere, brijače i brijače, jer OneBlade može sve. Dvostruki sistem zaštite za bolje brijanje Ovaj brijač ima dvostruki sistem zaštite koji uključuje premaz za bolje klizanje i zaobljene vrhove. Njegova jedinstvena tehnologija omogućava glatko i
Brend:Philips

Philips Aparat za brijanje , trimer, OneBlade - QP2721/20

Trenutno najbolja ponuda:

92,00 KMu ProComp.ba

Opis i karakteristike

Jedinstvena tehnologija oblikovanja kose

Sa Philips aparatom za brijanje, trimerom, OneBlade - QP2721/20, dobijate revolucionarnu tehnologiju koja vam omogućava da oblikujete dlake na licu i podrezujete dlake na telu. Više ne morate koristiti različite trimere, brijače i brijače, jer OneBlade može sve.

Dvostruki sistem zaštite za bolje brijanje

Ovaj brijač ima dvostruki sistem zaštite koji uključuje premaz za bolje klizanje i zaobljene vrhove. Njegova jedinstvena tehnologija omogućava glatko i ugodno brijanje. Smanjuje iritaciju kože i omogućava vam da brže obavite svoju rutinu brijanja.

Tehnologija brijanja koja uključuje brze pokrete rezača

OneBlade ima tehnologiju brijanja koja uključuje brze pokrete rezača. Pomera se do 12.000 puta u minuti, što znači da je uređaj efikasan čak i na dužim dlačicama. Pomoću ovog uređaja možete se s lakoćom riješiti viška dlačica i postići glatku kožu u trenu.

Podesivi češalj 5-u-1

Philips OneBlade dolazi sa jedinstvenim otvorenim dizajnom češlja koji omogućava efikasno brijanje bez zagušenja. Ovaj češalj je idealan za dugu i gustu bradu. Možete se pobrinuti za svoj izgled bez prekidanja rutine, jer nudi precizno oblikovanje kose u samo nekoliko sekundi.

Podrezivanje u oba smjera za bolju vidljivost

OneBlade ima dvostranu oštricu koja vam omogućava brijanje u oba smjera. To znači da ćete imati dobru vidljivost i moći ćete vidjeti svaku dlaku koju brijete. Sa ovim uređajem postizanje željenog izgleda postaje brzo i jednostavno.

Prijatno brijanje bez lijepljenja za kožu

OneBlade je dizajniran tako da se ne lijepi za kožu kao tradicionalni brijači. To znači da je brijanje ovim uređajem mnogo ugodnije i smanjuje rizik od iritacije kože. Uživajte u blagodatima glatke kože bez neugodnosti.

Philips Aparat za brijanje , trimer, OneBlade - QP2721/20
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.