Eponuda.ba
Moj profil

Philips Aparat za njegu tijela, Bodygroom - BG3010/15

od 69,90 KM
Philips Aparat za njegovo tijelo, Bodygroom - BG3010/15 Otkrijte Philips Bodygroom, efikasan trimer za kosu koji je izuzetno nježan za kožu . Ošišajte kosu nastavkom za češalj od 3 mm i uživajte u glatkom brijanju po cijelom tijelu. Posebno dizajniran za sigurnu i udobnu upotrebu na svim dijelovima tijela uključujući pazuhe, grudi, ramena, prepone i noge. Ovaj brijač prilagođen koži hvata i šiša dlačice različitih dužina bez potrebe za višestrukim nastavcima ili oštrim rubovima koji dodiruju ko
Brend:Philips

Philips Aparat za njegu tijela, Bodygroom - BG3010/15

Opis i karakteristike

Philips Aparat za njegovo tijelo, Bodygroom - BG3010/15

Otkrijte Philips Bodygroom, efikasan trimer za kosu koji je izuzetno nježan za kožu . Ošišajte kosu nastavkom za češalj od 3 mm i uživajte u glatkom brijanju po cijelom tijelu.

Posebno dizajniran za sigurnu i udobnu upotrebu na svim dijelovima tijela uključujući pazuhe, grudi, ramena, prepone i noge. Ovaj brijač prilagođen koži hvata i šiša dlačice različitih dužina bez potrebe za višestrukim nastavcima ili oštrim rubovima koji dodiruju kožu.

Glava brijača ima patentirane zaobljene vrhove i hipoalergensku mrežicu koja štiti kožu tokom brijanja. Dvostrani trimeri režu duže dlake koje se zatim precizno briju mrežicom.

Uključuje 1 češalj za prirodno podrezivanje (3 mm). Pričvrstite češalj na sistem za brijanje i podšišajte kosu na dužinu od 3 mm. Za efikasnije brijanje možete koristiti sistem za brijanje bez češlja. Gušće dlake se preporučuje češljem prije brijanja.

Uživajte u 50 minuta bežične upotrebe nakon 8-satnog punjenja uz punjivu bateriju visokih performansi. Indikator baterije pokazuje status napajanja kada je baterija prazna ili potpuno napunjena.

Lako čišćenje i korištenje pod tušem. Ovaj frizer za tijelo omogućava udobno i precizno šišanje čak i pod tušem . Potpuno je vodootporan , što ga čini lakim za ispiranje vodom nakon upotrebe. Za dužu kosu, bolji rezultati se mogu postići kada je suva.

Ergonomska ručka pruža optimalno prianjanje čak i kada je mokra, osiguravajući bolju kontrolu tokom upotrebe pod ili van tuša.

Svi Philips proizvodi za ličnu njegu su izuzetno izdržljivi i dolaze sa 2-godišnjom međunarodnom garancijom i kompatibilni su sa naponima širom svijeta. Ulje nije potrebno.

Philips Philips Aparat za njegu tijela, Bodygroom - BG3010/15
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Muški
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.