Eponuda.ba
Moj profil

Philips Aparat za njegu tijela, Bodygroom - BG3015/15

od 129,90 KM
Serija 3000 dizajnirana je za podrezivanje dlačica uz veliku snagu, ali bez kompromisa po pitanju udobnosti. Aparat za brijanje nježan prema koži ili podrezivati s pomoću češlja za duljinu od 3, 5 ili 7 mm.Sada pouzdano možete podrezivati i brijati d...Pročitaj više
Brend:Philips

Philips Aparat za njegu tijela, Bodygroom - BG3015/15

Opis i karakteristike

Funkcije i karakteristike

Upoznajte Philipsov uređaj za negu tela, Bodygroom - BG3015/15! Ovaj praktični brijač ima niz jedinstvenih funkcija koje će vam pružiti besprijekornu njegu tijela.

Uređaj ima glavu sa patentiranim zaobljenim vrhovima i hipoalergensku mrežicu koja štiti vašu kožu tokom brijanja. Bez obzira na tip kože, možete biti sigurni da će ovaj uređaj pružiti zaštitu i udobnost tokom brijanja.

Jedna od najvećih prednosti ovog uređaja je njegova bežična upotreba. Sa jednim punjenjem baterije uređaj možete koristiti do 50 minuta, a punjenje traje samo 60 minuta. Takođe, uređaj je vodootporan i može se koristiti pod tušem ili van njega.

Gumena ručka uređaja je dizajnirana da osigura optimalno rukovanje čak i kada je mokra. Bez obzira na uslove, uređaj će ostati čvrsto i udobno u vašoj ruci.

Oprema

Ovaj Philips uređaj dolazi s tri češlja veličine 3, 5 i 7 mm. Tako možete prilagoditi dužinu frizure prema vašim željama i stilu.

Napajanje

Uređaj za negu tela Bodygroom - BG3015/15 koristi baterije. Možete biti sigurni da će vam uređaj omogućiti glatko i lako brijanje bez brige o punjačima ili kablovima.

Boja

Ovaj Philips aparat za negu tela dolazi u elegantnoj crnoj i plavoj boji. Moderan dizajn i boja savršeno će upotpuniti vašu kupaonicu ili kozmetičku torbicu.

Philips Philips Aparat za njegu tijela, Bodygroom - BG3015/15
Karakteristike
Tipovi proizvoda
Muški
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.