Eponuda.ba
Moj profil

Philips Trimer Set za lice i tijelo MG5930/15

od 115,00 KM
Philips sve-u-jednom trimer serije 5000 MG5930/15 Iskusite vrhunski alat za njegu s Philipsovim sve-u-jednom trimerom serije 5000 MG5930/15. Ovaj svestrani trimer nudi 11 različitih dodataka za sve vaše potrebe za stilizovanjem, što vam omogućava da praktično šišate i oblikujete dlake na licu, šišate i stilizujete kosu, pa čak i uklanjate neželjene dlake sa tela. Dobijte precizno podrezivanje i definirane rubove uz trimer i njegov set višestrukih češljeva, koji nudi 11 postavki dužine u rasponu
Brend:Philips

Philips Trimer Set za lice i tijelo MG5930/15

Opis i karakteristike

Philips sve-u-jednom trimer serije 5000 MG5930/15

Iskusite vrhunski alat za njegu s Philipsovim sve-u-jednom trimerom serije 5000 MG5930/15. Ovaj svestrani trimer nudi 11 različitih dodataka za sve vaše potrebe za stilizovanjem, što vam omogućava da praktično šišate i oblikujete dlake na licu, šišate i stilizujete kosu, pa čak i uklanjate neželjene dlake sa tela.

Dobijte precizno podrezivanje i definirane rubove uz trimer i njegov set višestrukih češljeva, koji nudi 11 postavki dužine u rasponu od 0,5 do 16 mm u preciznim koracima od 1 mm. Napravite definisane ivice i obrijajte obraze, liniju vilice i vrat koristeći metalni nastavak za trimer.

Recite zbogom dlačicama na tijelu uz dodatak za brijanje tijela koji omogućava udobno brijanje ispod vrata. Njegov jedinstveni sistem zaštite kože štiti osetljiva područja tokom brijanja, šišajući dlake do 0,5 mm. Također možete s lakoćom podrezati dlake na tijelu pomoću češlja za tijelo na klik.

Ostvarite profesionalne frizure kod kuće s različitim postavkama dužine u rasponu od 0,5 do 16 mm. Višestruki sistem češlja vam omogućava da sa lakoćom kreirate željenu frizuru.

Bez napora ošišajte neželjene dlačice u ušima i nosu bez opasnosti od posjekotina ili ogrebotina. Sve-u-jednom trimer brzo uklanja neželjene dlake u nosu i ušima.

Oštrice od nehrđajućeg čelika Philips All-in-One Trimera serije 5000 MG5930/15 ostaju oštre za dugotrajne performanse. Nije potrebno podmazivanje.

Ovaj trimer se prilagođava vašoj bradi, skenirajući njenu gustinu 125 puta u sekundi i povećavajući snagu kada je to potrebno za šišanje guste, neposlušne ili duge brade.

Uživajte u 4 nedelje upotrebe sa jednim punjenjem baterije, uz moćnu litijum-jonsku bateriju koja obezbeđuje do 120 minuta rada. Brzo punite 5 minuta i dobijete dovoljno snage za jedno dotjerivanje.

Vodootporni dizajn trimera omogućava praktičnu upotrebu pod tušem i lako čišćenje pod tekućom vodom.

Nikada nemojte ostati bez baterije tokom sesije čišćenja s indikatorom baterije koji pokazuje status baterije: prazna, prazna, puna ili puna.

Trimer je jednostavan za držanje i kontrolu zahvaljujući njegovoj ergonomskoj gumiranoj ručki koja pruža vrhunsku udobnost i prianjanje.

Detalji o proizvodu
Vrsta: Multifunkcionalni trimer
Karakteristike: 11-u-1 za njegu lica, kose i tijela. BeardSense tehnologija. Sečiva od nerđajućeg čelika sa samooštrenjem. Vrijeme punjenja baterije: 60 minuta (5-minutno brzo punjenje). Trajanje baterije: 120 minuta
Vodootporan: Da
Dodaci: 1 x metalni trimer, 1 x trimer za nos i uši, 1 x podesivi češalj za bradu (3 - 7 mm), 2 x češalj za strnjište, 1 x češalj za kosu (9, 12, 16 mm), 1 x češalj za tijelo (3 mm)
Snaga: Napaja se baterijama
Boja: Siva
prava potrošača: 2 godine zakonske garancije
EAN: 8720689002226
Philips PHILIPS Trimer Set za lice i tijelo MG5930/15
Karakteristike
Brend

Novi proizvodi u kategoriji

Primajte posebne ponude

Prijavite se na ePonuda e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.